Yhdeksän vuotta ja vihdoin maaliviiva häämöttää – pitkään työstetty Owlboy osoittaa mahtinsa marraskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Yhdeksän vuotta ja vihdoin maaliviiva häämöttää – pitkään työstetty Owlboy osoittaa mahtinsa marraskuussa

6.09.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Enemmän tai vähemmän aktiivisesti aina vuodesta 2007 asti työstetty Owlboy on saanut julkaisupäivän. Vain pc:lle ainakin nyt näin ensi alkuun ilmestyvä peli muuttuu pelaajille todellisuudeksi 1. marraskuuta kustantaen noin 20 euroa.

Kehitteillä Owlboy on ollut nykyisin viidestä hengestä koostuvassa D-Pad Studiossa, josta löytyy kehittäjiä niin Norjasta, Kanadasta kuin Yhdysvalloistakin. Varsinainen idea Owlboyhin syntyi alkujaan studion taidevastaavana toimivalta Simon Andersenilta, joka halusi luoda pelin, joka pystyisi esittelemään, millaisia etuja 2D-pelaamisella olisi 3D:hen nähden.

Pelinä Owlboy sujahtaa tasoloikkien genreen, joskin loikkimisen lisäksi pelissä vietetään paljon aikaa myös ihan suoraan vain lennellen. Lentäessään pelin päähenkilö Otus pystyy myös poimimaan kantoonsa erilaisia apureita, jotka voivat esimerkiksi ampua tielle tulevia vihollisia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Tuli katseltua pelivideota kyseisestä pelistä ja grafiikka on kyllä aivan kaikkea muuta kuin laiskaa. Eikä haittaa että peli itsessäänkin näytti hyvin toimivalta paketilta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hienon näköinen ja itse pelaaminenkin vaikuttaa rautaiselta! Pitää harkita jopa pc:lle jos ei konsoleille pöllähdä.