Yhden miehen avaruuspeliprojekti Starship Corporation valmistui viiden vuoden jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Yhden miehen avaruuspeliprojekti Starship Corporation valmistui viiden vuoden jälkeen

5.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Viisi ja puoli vuotta työn alla ollut Starship Corporation on valmistunut. Peli julkaistiin Steamissa virallisesti tällä viikolla 20 euron hintalapun kera.

Starship Corporationin on kehittänyt yksi mies David Murent, joka sai innoituksensa siihen StarCraftin ja Dungeon Keeperin kaltaisista peleistä sekä elokuvista, kuten Alien, Aliens ja 2001: Avaruusseikkailu. Peli haastaa pelaajansa suunnittelemaan ja rakentamaan omia avaruusaluksia, joita sitten testaillaan reaaliaikaisissa strategiapeliosuuksissa ja myydään eteenpäin oman liiketoiminnan kasvattamisen nimissä.

Ennen virallista julkaisuaan Starship Corporation ehti viettää early access -vaiheessa kaksi vuotta. Viimeisimmän päivityksen myötä se sai viimein kunnollisen kampanjatilan, jota ennen tarjolla on ollut vapaamuotoisempa hiekkalaatikko-osuus. Pelin on julkaissut indienimikkeisiin erikoistunut Iceberg Interactive, joskin sen kehitys on tapahtunut osin myös vuonna 2012 Indiegogon kautta kerätyllä 20 000 dollarin joukkorahoituksella.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.