Yhteiskauhua, mafiaa ja ylimääräisiä herkkuja – tässä elokuun PlayStation Plus -pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Yhteiskauhua, mafiaa ja ylimääräisiä herkkuja – tässä elokuun PlayStation Plus -pelit

1.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Elokuun PlayStation Plus -pelien tarjonta on vahvistunut. Näin loppukesän kunniaksi luvassa on tällä kertaa hieman tavanomaista enemmän taas pelattavaa, sillä ylimääräisinä tuotoksina Sony on heittänyt mukaan sekä yhden kännykällä pelattavan PlayLink-nimikkeen että myös PlayStation VR -ilottelua.

Elokuun 7. päivä alkaen PlayStation Plus -pelitarjonta näyttää seuraavalta:

  • Mafia III (PS4)
  • Dead by Daylight (PS4)
  • Knowledge is Power (PS4) *PlayLink-peli
  • Here They Lie (PS4) *vaatii PSVR:n
  • Bound by Flame (PS3)
  • Serious Sam 3: BFE (PS3)
  • Draw Slasher (Vita)
  • Space Hulk (Vita)

Vielä kirjoitushetkellä lunastamassa ehtii käydä Absolverin, Heavy Rainin, Rayman 3 HD:n, Extreme Exorcismin, Space Overlordsin ja Zero Escape: Zero Time Dilemman.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tapio_95 kuva
Tapio_95

Loistavat pelit tulossa👍 Varsinkin mafia on ollut julkaisusta asti ostoslistalla mutta on aina jäänyt hommaa matta.

Käyttäjän rap kuva
rap

Nyt näyttää paremmalta. Mafia pelattu läpi jo ajat sitten mutta dead by daylight on kokeilematta ja onneks on vr lasit niin sekin täytyy kokeilla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Viime kuun Absolver oli pettymys, joten mukava että nyt tulee myös jotain, jota voi vähintään testailla. Onneksi ei tullut ostettua sitä Absolveria.

Mafia 3:sta olin kiinnostunut aikoinaan mutta kun sai vähemmän mairittelevan vastaanoton niin jäi ostamatta kiinnostavimpien pelien tieltä. Nyt pääseekin kokeilemaan että jaksaako tuota pelailla sitten vaiko ei.

Toisaalta nyt on pelailussa Mass Effect: Andromeda eikä sekään mitään ihmeellisiä kehuja tainnut saada ja silti tuo maistuu. Tosin niin ajattelinkin, sillä ne kritiikin kohteet oli sellaisia että jos muuten toimii niin sitten toimii.

Dead by Daylightia pitänee testata ihan Pyykkösen juttujen vuoksi. Jos siis muistan oikein että se olisi tämä peli, jota pelaili ja josta kertoili Pelaajacastissakin.

Playlink-teoksista on vielä aiempikin testaamatta mutta pitää kai tuo Knowledge is Power pistää pelikirjastoon. Ehkä jätän tulevan Super Mario Partyn illanviettoihin mieluummin mutta pitää katsella josko noille hyvä hetki joskus löytyisi.

Pleikka 3:nkin valikoima on aika kiinnostava. Bound by Flamea voisi testailla mikäli ehtii ja Serious Sam 3 lienee mukavaa "aivot narikkaan"-räiskettä.

Ongelmana näissä on vain se, että pelattavaa riittää ilmankin. Andromeda tuskin on vielä puolivälissäkään ja aiempaakin Plus-tarjontaa on jonoksi asti.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Mafia III on mainettaan parempi peli. Harmi, että julkaistiin pc:llä keskeneräisenä, mikä vaikutti aika negatiivisesti koko pelin maineeseen ihan yli alustarajojen. Itse kuitenkin pelasin sen pc:llä läpi ja tykkäsin.

Toki pelissä oli puutteensa, eikä se missään nimessä ole kokonaisuutena edeltäjiensä veroinen, mutta ilokseen sen pelasi silti. Peli ilmeisesti kuitenkin menestyi hyvin kaikesta huolimatta, joten toivon, että Mafia IV tulee ja tällä kertaa Hangar 13:lle myös tarjotaan edes murto-osa Rockstarin resursseista ja vapaudesta hioa ja hinkata tuotoksensa parhaaseen mahdolliseen kuosiin ennen kuin se pusketaan ulos. Sarja mielestäni ansaitsisi sen.

Käyttäjän Jamatsu kuva
Jamatsu

Mafia III oli puuduttavimpia ja itseääntoistavimpia pelejä miesmuistiin, mutta jotenkin sen vain jaksoin grindata DLC:itä myöten loppuun. Ei kuitenkaan missään nimessä kahden ensimmäisen osan tasoinen.

Lainaus zappah

Toisaalta nyt on pelailussa Mass Effect: Andromeda eikä sekään mitään ihmeellisiä kehuja tainnut saada ja silti tuo maistuu.

Kyllä Andromedan parissa jotain 70-80 h vierähti kepeästi. Käyhän se "avoin maailma" osin puuduttavaksi loppua kohden, mutta pelin suurimmat ongelmat liittyvät tarinankerrontaan ja käsikirjoitukseen, eivät hahmoanimointiin tai pelimekaniikkoihin. "Nettimeme"-naureskelussa on myös täysin unohdettu pelin muuten varsin hienot grafiikat, etenkin planeettojen maisemien osalta.

Oli valtava pettymys huomata, että lupaavasti alkanut ja mielenkiintoisia mysteerejä/kysymyksiä herättänyt tarina jättääkin loppujen lopuksi tärkeimpiin kysymyksiin vastaamatta, koska pelin tarinalliset DLC:t peruttiin. Ja vastaukset sysättiin DLC-osiin, koska EA. Kaiken lisäksi loppuratkaisu, vaikka jonkinlaiseen kliimaksiin pääseekin, lässähtää siihen nähden melkoisesti, kun muistelee minkälaiset huikeat viimeiset 2-3 h esimerkiksi ME2 ja ME3* parissa vietettiin.

* Ja ei nyt oteta niitä ME3:n viimeisiä minuutteja taas puheeksi. Ilmainen DLC kohensi lopetusta, mutta monelta unohtuu tyystin se, miten mahtavaan loppuhuipennukseen 2-3 h ennen sitä yltävät.

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

mafia 3 hommasin sillon ku tulin, oletin sen olevann hyvä niinkuin mafia 1 ja 2 mutta olikin suuri pettymys jota en montaa tuntia pellannut, uudestaakin yritin kokeilla, mutta ei uppoo niin ei

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Mafia 3 oli kyllä itsellekkin suuri pettymys. Varsinkin kun odotti sen olevan aiempien pelien tasoa. Ei minusta ansaitse Mafia-nimeä.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72
Lainaus Haerski

toivon, että Mafia IV tulee ja tällä kertaa Hangar 13:lle myös tarjotaan edes murto-osa Rockstarin resursseista ja vapaudesta hioa ja hinkata tuotoksensa parhaaseen mahdolliseen kuosiin ennen kuin se pusketaan ulos. Sarja mielestäni ansaitsisi sen.

Toivottavasti palaavat juurilleen wanhempiin aikoihin. Olisi katastrofi sijoittaa mafia4 80-luvulle ja yrittää kilpailla gta kutosen kanssa. Kieltolakiajan pelistä taitaa olla jo tarpeeksi kauan aikaa.
Tietty jos mä saisin päättää, se olis huikenteleva kuvaus 70-luvun San Frasciscosta ja päähenkilö olisi John Holmesin näköinen homoseksuaali.