Yhteistyöllisestä Resident Evil -selviytymispelistä Project Resistance saatiin varsinaista pelikuvaa – suljettu beta käynnistyy ensi kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Yhteistyöllisestä Resident Evil -selviytymispelistä Project Resistance saatiin varsinaista pelikuvaa – suljettu beta käynnistyy ensi kuussa

12.09.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
5
Project Resistance, Capcom, Resident Evil, TGS 2019

Capcom on julkaissut Tokyo Gane Show 2019:n kunniaksi yhtiön tulevasta Project Resistancesta uuden lyhyen trailerin, joka esittelee pelin varsinaista antia.

Project Resistance on asymmetrinen moninpeli, jossa neljä pelaajaa yrittää selviytyä elossa salaisesta tutkimuslaitoksesta, kun taas viides pelaaja tekee kaikkensa pyrkiäkseen estämään näitä tehtävässään.

Jälkimmäisellä on hallussaan liuta kortteja, joita hän pystyy aktivoimaan luodakseen ansoja tai vihollisia kentälle, sulkemaan ovia tai ottamaan suoraan zombin tai tykkitornin hallintaansa.

Selviytyjänelikon täytyy puolestaan turvautua toisiinsa ja omiin erikoiskykyihinsä päihittääkseen viidennen pelaajan luomat vitsaukset sekä ratkaistaakseen tasokohtaiset ongelmat aikarajan puitteissa.

Pelistä ollaan järjestämässä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle suljettu beta 4. – 7. lokakuuta, johon voivat hakea kaikki Xbox Insider Program -jäsenet sekä RE Ambassadorit pelin virallisilla kotisivuilla. Rekisteröitymisaikaa on jäljellä 18. syyskuuta asti.

Project Resistance on tulossa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pc-versio on niin ikään kehitteillä.

Lähde: Project Resistance

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

yhteistyöllisestä. phtyi. vittu tätä aikakautta kun kaikki tehdään vammseksi. toivottavasti edes jonkinmoinen singe player kampanja tulee.

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Tulee paljon mieleen DBD, mikä on ihan mukiin menevä peli. Tosin tästä pelistä voi tulla sellainen, että kaikki haluaa olla Mastermindeja eikä ketään kiinnosta pelata noilla perushahmoilla. Beettahan se kertoo mitä tämä on joten odotellaan rauhassa ilman mielipidettä.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Huh, näyttää aika hemmetin kämäiseltä. Tämä tulee menemään samaan kastiin Operation Raccoon Cityn ja Umbrella Corpsin kanssa.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

eli ei re8:ia? :/

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei tämä nyt niin huonolta vaikuta. Pelimekaniikan osalta ilmeisesti melko samanlainen kuin RE2-remake, jota oli ilo pelata. Sitä ei tietenkään tiedä että kuinka kauan peliä jaksaisi pelata vai tuleeko jo pian sellainen olo, että kaikki nähty ja tehty. Testata voisi mutta kun ei taida olla aikaa betaan niin tuskin tulen testaamaan. Demoja tulee nykyään niin harvoin etten sellaista odota. Testaan toki jos tulee ja on sopiva sauma.

Nostoja