Yhteistyöpeluu saapui hetkellisesti Blizzard-korttipeli Hearthstoneen / Uutiset / pelaaja.fi

Yhteistyöpeluu saapui hetkellisesti Blizzard-korttipeli Hearthstoneen

4.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Blizzardin virtuaalinen korttipeli Hearthstone on ryhtynyt jälleen mielenkiintoisen kokeelliseksi Tavern Brawl -tilallaan. Viikottaisin uudenlaisia pelisääntöjä tarjoavassa tilassa pelaajia ei tällä kertaa aseteta nimittäin enää toisiaan vastaan, vaan ensimmäistä kertaa koko pelin historiassa voittaminen vaatii pelaajien välistä yhteistyötä.

Uusi Tavern Brawl -sääntö kantaa nimeä Unite Against Mechazod ja siinä kaksi pelaajat asettuvat samanaikaisesti Gearmaster Mechazodiksi kutsuttua kätyriä vastaan. 95 pisteen elinvoimalla ja monenlaisilla keksinnöillä varustettua vihollista olisi tarkoitus yrittää iskeä aina vuoronperään varoen samalla, ettei kumpikaan pelaajista heitä ottelussa henkeään. Matsi on näet hävitty, mikäli pelaajista toinen kaatuu.

Unite Against Mechazodia on mahdollista pelata ensi viikon maanantaihin asti. Pelaamisesta pelaajat voivat ansaita itselleen jälleen kerran uusia kortteja muita tiloja varten käytettäväksi.

Seuraavaksi sitten sopii vain jännätä, onko Blizzardilla suurempiakin suunnitelmia Hearthstone-yhteistyöpeluulle vai jääkö Tavern Brawl -kokeilu lähinnä vain enemmän tai vähemmän kertaluontoiseksi tempaukseksi.

Lähde: Hearthstone

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Turzka kuva
Turzka

Kyse on virtuaalisesta korttipelistä.

Kirjaimellisesti vain taivas on rajana.

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Tämä oli tosi hauska. Muutaman kerran sai pelata ennen kuin onnistui voitto. Menee ehdottomasti ykköseksi omassa Tavern Brawl -listassa. Toisena on varmaan se Webspinner-brawl.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Magic The Gatheringin Two Headed Giant tyyppinen pelimuoto ja vähän äkkiä.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Ihan kiva kyl oli vaikka aika kohdalleen pitää tähtien asettua että voitto tulee! (Packin tosin sai vaikka hävisi. Ainakin itselle tuli). Olisi ollut kivempi jos ainakin +2 attack olisi tullut vain tiettyjen vuorojen jälkeen, koska huonolla tuurilla jos bossi vetää nopealla tahdilla pari boostia niin vaikka sais parikin isompaa mörriä pöytään niin se Bomb Salvo (vai mikä olikaan) tyhjentää pöydän todella äkäisesti. Mutta siitä kyl pisteet kotiin miten esim. Arcane Golem, Zombie Chow ja Leeroy Jenkins toimivat todella maukkaasti co-opissa!