Yksi eeppisimmistä Nintendo-taisteluista on edessä! Super Mario 3D World yllättää uudella Switch-trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Yksi eeppisimmistä Nintendo-taisteluista on edessä! Super Mario 3D World yllättää uudella Switch-trailerilla

12.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
Super Mario 3D World + Bowser's Fury, Super Mario 3D World, Bowser's Fury, Nintendo, Switch, Bowser,

Nintendo Switchille matkaa tekevä Super Mario 3D World + Bowser's Fury on tosiaan muutakin kuin vain käännös seitsemän vuoden takaisesta Wii U -pelistä. Nintendo julkaisi tällä viikolla uuden peliä esittelevän version, joka pureutuu nimenomaan sen tuoreeseen Bowser's Fury -sisältöön.

Nintendo kuvailee Bowser's Fury -osuutta bonusseikkailuksi, jossa sekä Mario että Bowser Jr. lähtevät yhteistuumin kohtaamaan erilaisia tasoloikkahaasteita. Tuoreen trailerin perusteella osuus edustaa rakenteeltaan avoimempaa kenttäsuunnittelua ja pitää sisällään melkoisen pomokohtaamisen. Bowser on nimittäin muuttunut aina vain suuremmaksi ja pahemmaksi, mihin Mariolla on toki ratkaisu myös omassa takataskussaan.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury tuodaan Switchille 12. helmikuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Katos katos!

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Katsos mokomaa! Ehdoton peliosto!

Käyttäjän Dante83 kuva
Dante83

Oho! Luulin, että tuo Bowser's Fury on vain jokin pikku lisäri mutta tämähän vaikuttaa hyvältä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Uu, aika kova ja yllättävä loppu! Nintendo osannut yllättää uusimmissa Marioissa kokeilemalla musiikillisesti uusia juttuja omissa peleissään, enpä olisi koskaan uskonut kuulevani raskasta rokkia Mariossa. :D Super Mario 3D World jäänyt just sopivasti kokematta. Pelihän näyttää ja pyörii ihanasti.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Olihan upea traileri! Menee varmasti ostoon.

Tosta mustasta Bowserista heräs aika Zelda fiilikset. Ois kiva saada samalla enginellä ja tyylillä tehty Zelda peli.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

En laittaisi liikaa odotuksia Bowser's Furyn sisältöön, mutta haluan kuitenkin palata alkuperäisen Super Mario 3D Worldin upeisiin maailmoihin!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Näyttää muuten ihan hiton loistavalta! Taitaa olla jopa ensimmäinen Switch-peli, jonka mahdollisesti tulen ostamaan heti julkaisussa.

Lapseni kanssa ollaan nyt pelattu Mario Odysseyta - koska Mario 64:n uusioversio turhautti niin hitosti ja lapsi molempia kokeiltuaan valitsi sen selkeästi paremman - mutta tämä 3D World vaikuttaa vielä paremmalta! Ensinnäkin moninpeli, joten voidaan vaikka molemmat vanhemmat möyhkätä lapsen kera eikä kenenkään tarvitse edes "tapella" kameran kanssa, sitä kun ei vaimo ole oikein ikinä opetellut ja lapsi ei ole vielä siinä kovin hyvä vaikka koko ajan Odysseyssa oppiikin sen käyttöä.

Tässä kohtaa Nintendolle välillä propsit kun on oikeasti tällä kertaa tehty muutakin kuin porttaus. Mario-kokoelma oli sellainen pohjanoteeraus että tällaista ehkä oli syytäkin tehdä vaikka tämän pelin, kuten sen Galaxy 2:nkin, olisin ottanut ihan portttauksenakin vastaan.

Mikäli vielä on tulossa jotain Zelda-kokoelmaa, joka ei toivottavasti ole mitään suoraa porttausta kuten Marion vastaava, niin ihan hyvältä vaikuttaa vaihteeksi Switchin pelivalikoima. Näin siis pelaajana, joka näitä Marioita, Zeldoja, Metroideja ja vastaavia Nintendolta odottaa.