Yksi viilto riittää taas tappamiseen – Bushido Bladen henkinen seuraaja Die by the Blade sai pelaajien tuen taakseen / Uutiset / pelaaja.fi

Yksi viilto riittää taas tappamiseen – Bushido Bladen henkinen seuraaja Die by the Blade sai pelaajien tuen taakseen

31.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Die by the Blade, Bushido Blade, Toko Midori, miekkailu, Triple Hill Interactive, Ari Pulkkinen,

Miekat pääsevät kalisemaan näillä näkymin ensi vuonna uudessa Die by the Blade -nimisessä taistelupelissä. Slovakialaisen Triple Hill Interactiven ja suomalaisjapanilaisen Toko Midorin kehittämä teos suuntasi hakemaan Kickstarterista 20 000 dollarin joukkorahoitusta aiemmin lokakuun puolivälissä ja on nyt kahden viikon jälkeen onnistunut saamaan tavoittelemansa minimisumman kasaan.

Pc:lle ja konsoleille kehitettyä uutukaista on markkinoitu erityisesti PlayStation-klassikko Bushido Bladen eräänlaisena henkisenä seuraajana. Pelissä ottelut kun voivat päättyä yhteen tarkasti tehtyyn sivallukseen. Vihollisten vammauttaminen syvällisiksi lupailtujen kamppailujen tuoksinnassa on sekin mahdollista.

Taistelemaan päästään eräänlaisessa kyberpunkmiljöössä, joka tuo yhteen sekä futuristisia että Japanin historiasta vaikutteita ottavia visuaalisia elementtejä. Musiikkia peliin on luomassa alan kotimainen veteraani Ari Pulkkinen, joka tunnetaan muun muassa lukuisista Resogunin, Trinen ja Angry Birdsin kaltaisista teoksista.

Kickstarterissa Die by the Bladen olisi määrä pysytellä vielä noin kaksi viikkoa. Mikäli se onnistuu tässä ajassa tuplaamaan pottinsa, olisi peliin tarkoitus ujuttaa mukaan mahdollisuus hyödyntää taistelussa pitkän kantaman aseita, jotka ovat tehokkaita mutta myös kertakäyttöisiä ja torjuttavissa olevia erikoisvarusteita.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Jos joku on sattumoisin kiinnostunut realistisesta miekkailusta, niin kannattaa tutustua Hellish Quarttiin. Realistisinta miekkailua, mitä videopeleissä nähty, mihin kannattaa tutustua Youtubessa vaikka tästä linkistä. On myöskin Bushido Bladen henkinen seuraaja.
Tulossa Early Accessiin viiden viikon kuluttua.

Nostoja