Yksityiskohtia ja kuvia odotetuista Pokémon-peleistä

Pokémon Black ja White 2:sta julkaistiin viimein traileri sekä kourallinen kuvia. Myös paljolti yksityiskohtia on peleistä ehditty viime aikoina jakelemaan.

14.4.2012 18:58

Nintendo on päivittänyt viimein Pokémon Black ja White 2:n japaninkielisiä nettisivuja. Päivityksen myötä sivustolle ilmestyi sekä uusi traileri että myös tukku uusia kuvia.

Myös paljolti yksityiskohtia on peleistä samalla jaettu. Tuoreet tiedot varmistavat jatko-osien palaavan sekä Black– että White-pelissä nähdylle Unova-alueelle, johon on kuitenkin pelaajien poissaolon aikana ilmestynyt useita uusia laitoksia sekä ainakin yksi uusi kylä. Jatko-osissa päähenkilö aloittaakin seikkailunsa juuri tästä kyseisestä kylästä.

Uusia hahmojakin on jo ehditty esittelemään. Pelin alussa pelaaja valitsee jälleen kerran avatarikseen joko uuden tyttö- tai poikahahmon, jonka rattaisiin kapuloita heittelee tälläkin kertaa myös uusi kilpailija. Tarinan edetessä pelaajat kohtaavat myös taskuhirviöiden voimia tutkivan mystisen tutkijan sekä ainakin kaksi uutta salipäällikköä.

DS:lle kehitteillä olevat pelit nähdään Japanissa jo kesäkuussa. Euroopassa julkaisu koittaa syksyllä.

Linkki traileriin

Lähde: Andriasang

Lisää luettavaa