Yli 15-vuotias Age of Empires II laajenee jälleen / Uutiset / pelaaja.fi

Yli 15-vuotias Age of Empires II laajenee jälleen

9.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Yli 15-vuotias Age of Empires II laajenee jälleen

16 vuotta syyskuussa täyttävän Age of Empires II -strategiapelin teräväpiirtoversio saa uuden laajennuksen.

Vuonna 2013 fanimodiin pohjautuvalla The Forgotten -lisäosalla laajentunut HD Edition paisuu jälleen upouudella lisäsisällöllä myöhemmin tänä vuonna. Teräväpiirtoversiosta vastaava SkyBox Labs puuhaa toistaiseksi nimetöntä laajennusta yhteistyössä alkuperäisen The Forgotten Empires -modin väkertäneiden pelaajien kanssa.

Lisäosan sisällöstä tai teemasta ei ole vielä kerrottu tarkemmin, mutta teoksen julkaiseva Microsoft lupaa sen tuovan peliin muun muassa uusia sivilisaatioita, pelitiloja ja kampanjoita. Tiedotuksensa ohessa Microsoft julkaisi yllä olevan kuvan tulevaan laajennukseen sisältyvästä, kameleilla ratsastavasta yksiköstä.

Lisäosakiireistä huolimatta SkyBox aikoo keskittyä tänä vuonna myös HD Editionin moninpelitoimintojen viilaamiseen ja Steam Workshop -modipalvelutuen parantamiseen. Luvassa on muun muassa pelin sisäinen modinhallintatoiminto, jonka on määrä tehdä modien lennossa vaihtelemisesta huomattavasti nykyistä sujuvampaa.

Lähde: Steam, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Huolimatta siitä miten vähän on tullut HD versiota pelattua, niin varmasti tulee tääkin lisäri poimittua. Kuitenkin yksi parhaista rts-naksutteluista, etenkin netissä kavereiden kaa

Nostoja