Yli 15-vuotias Warcraft III valmistautuu uuteen isoon päivitykseen, kilpaturnauskin tulossa

Warcraft III on saamassa taas uuden päivityksen, eivätkä Blizzardin suunnitelmat strategiaklassikon suhteen jää myöskään siihen.

22.2.2018 16:25

Blizzard Entertainment on valmistelemassa uutta päivitystä pian jo 16 vuotta vanhaan Warcraft III:een. Päivitys tuodaan ensin uteliaimpien kokeiltavaksi pelin tuoreille testipalvelimille, joille odottaa sopii sekä uusia tasapainotuksia että karttajärjestelyjä.

Muutoksia voi silmäillä etukäteen Blizzardin foorumien kautta.

Muutoksia kokee myös vielä pelin karttaeditori, jonka pitäisi erityisesti monipuolista tuoreella päivityksellä. Teknisiä viilauksia on niitäkin tulossa, sillä peli on saamassa virallisen tuen laajakuvalle ja 24 pelaajaa tukeville custom-peleille.

Karttaeditorin lisäyksiä voi kärkkyä tarkemmin tästä.

Kirsikkana kakun päällä Blizzard on ilmoittanut järjestävänsä helmikuun 27.-.28. päivä pelistä kilpaturnauksen, johon sisältyy esimerkiksi pelin ensimmäinen virallinen kutsupohjainen turnaus. Laaja panostus klassikkoon onkin herättänyt taas spekulaatiot mahdollisesta Warcraft III:n remastetoidusta versiosta, mutta nähtäväksi jää, josko Blizzard on menemässä pelinsä kanssa aivan niin pitkälle.

Lähde: Blizzard Entertainment

Lisää luettavaa