Yli 20 vuotta vanha Zelda-sarjakuva tulee uusintapainoksena / Uutiset / pelaaja.fi

Yli 20 vuotta vanha Zelda-sarjakuva tulee uusintapainoksena

27.01.2015 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
2

The Legend of Zelda: A Link to the Pastista tehtiin aikoinaan manga, jota julkaistiin Nintendo Power -lehdessä vuonna 1992. Sen piirsi Shotaro Ishinomori, ja se kasattiin saman vuoden lopulla myös sarjakuva-albumiksi. Sarjakuva-albumi on ollut loppunmyyty jo aikoja sitten, mutta nyt Viz Media aikoo tehdä sarjakuvasta uusintapainoksen.

Manga kertoo A Link to the Past -pelin tarinan, mutta se täydentää sitä muutamilla juonenkäänteillä ja uusilla henkilöhahmoilla. Viz Media ei ole ensimmäistä kertaa julkaisemassa Zelda-sarjakuvia. Aiemmin he ovat julkaisseet sarjiksia niin Majora's Maskista, Ocarina of Timesta, The Minish Capista kuin Phantom Hourglassistakin.

Uusintapainos ilmestyy toukokuussa.

Suomessa Nintendo-lehti julkaisi osan A Link to the Past -mangasta suomennettuna. Sarja kuitenkin jäi kesken lehden lopetettua ja liityttyä nyttemmin myös lopettaneeseen Super Power -pelilehteen.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Huh, tämä ja Super Mario World -manga jäivät kyllä mieleen Nintendo-lehdestä, harmi että jäivät silloin kesken. Kauno Kamasaksa!

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

En hirveämmin perusta Zelda-peleistä ja Vizin aiemmat manga-julkaisutkin ovat jääneet hankkimatta... mutta jos tämä sarja ilmestyy yhtenä kokoelmana tyyliin 20-30 egen hintalapulla, niin voisihan sen napata talteen. Tätä tuli nimittäin aikoinaan luettua serkkujen vanhoista Nintendo-lehdistä kun olin ihan napero. Strippien piirrostyyli ja uhkaava, silloin jopa hieman pelottava kerronta tekivät minuun aikamoisen vaikutuksen. Olisi hienoa saada viimeinkin lukea koko sarjis alusta loppuun :D.

Nostoja