Yli 30 vuoden vanha roolipelilegenda The Bard's Tale pelittää pian ehostettuna / Uutiset / pelaaja.fi

Yli 30 vuoden vanha roolipelilegenda The Bard's Tale pelittää pian ehostettuna

7.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Vuoden 1985 tietokoneroolipeli Tales of the Unknown: Volume I - The Bard's Tale on pelattavissa pian nykykoneilla remasteroidussa kuosissa. Elokuun 14. päivä sarjaa nykyisin hallinnoiva InXile julkaisee pelin osana The Bard's Tale Trilogy -hankettaan, jonka tarkoituksena olisi ajan myötä ehostaa kaikki kolme tähän mennessä ilmestynyttä The Bard's Tale pääsarjan osaa.

The Bard's Tale Trilogy -hanke sai alkunsa kolmisen vuotta sitten The Bard's Tale IV:n joukkorahoituksen kylkiäistuotteena. Sen voimin alkuperäisiä klassikoita ei pelkästään vain silotella hieman paremman näköiseksi, vaan niihin tehdään myös käytettävyysparannuksia. Ajan myötä tulossa on kyllä myös niin sanottu Legacy-tila, jossa pelejä voi pelata alkuperäisessä kuosissa.

The Bard's Tale Trilogya myydään yhtenä kokonaispakettina sekä Steamissa että GOG-kauppapaikalla. The Bard's Tale II:n olisi tarkoitus liittyä pakettiin syksyllä ja kolmosen talvella.

Kokonaan uusi sarjan osa The Bard's Tale IV julkaistaan pc:lle 18. syyskuuta. Se on matkalla lisäksi Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.