Pelikauppapaikka Itch.io ja joukko sen kumppaneita ovat tuoneet väliaikaisesti myyntiin tuhdin pelipaketin, jolla on mahdollista napata reilut 740 pc-peliä minimissään viidella dollarilla.

Paketti on tehty reaktiona Yhdysvalloissa viimeisen viikon aikana nähdyille tapahtumille ja niiden herättämälle syrjintää sekä poliisiväkivaltaa käsittelevälle keskustelulle. Sen tuotot jaetaankin tasan niin sekä amerikkalaiselle kansalaisoikeusjärjestö NAACP Legal Defense and Educational Fundille että takuurahasto Community Bail Fundille.

Jo noin puolessa päivässä paketti ehti kerätä kasaan reilut miljoona dollaria. Saatavilla se on vielä seuraavat yhdeksän päivää.

Itch.iolle tyypillisesti joukosta löytää paljon pienempiä kokeellisia pelejä, mutta mahtuupa mukaan myös A Short Hiken, Oxenfreen, Minitin ja Overlandin kaltaisia hieman tunnetumpia indienimikkeitä. Kokonaisuudessaan tarjonnan näkee paketin omalta tuotesivulta lähdelinkistä.

Paketista ostettavissa pelit tarjotaan asiakkaille suoralatauksina. Niitä ei siis jaella esimerkiksi Steamin välityksellä.

Lähde: Itch.io

Lisää luettavaa