Yli 700 peliä vitosella – pelikauppapaikan tempaus keräsi jo yli miljoona dollaria hyväntekeväisyyteen / Uutiset / pelaaja.fi

Yli 700 peliä vitosella – pelikauppapaikan tempaus keräsi jo yli miljoona dollaria hyväntekeväisyyteen

7.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Itch.io, hyväntekeväisyys, syrjintä, rasismi, poliisiväkivalta,

Pelikauppapaikka Itch.io ja joukko sen kumppaneita ovat tuoneet väliaikaisesti myyntiin tuhdin pelipaketin, jolla on mahdollista napata reilut 740 pc-peliä minimissään viidella dollarilla.

Paketti on tehty reaktiona Yhdysvalloissa viimeisen viikon aikana nähdyille tapahtumille ja niiden herättämälle syrjintää sekä poliisiväkivaltaa käsittelevälle keskustelulle. Sen tuotot jaetaankin tasan niin sekä amerikkalaiselle kansalaisoikeusjärjestö NAACP Legal Defense and Educational Fundille että takuurahasto Community Bail Fundille.

Jo noin puolessa päivässä paketti ehti kerätä kasaan reilut miljoona dollaria. Saatavilla se on vielä seuraavat yhdeksän päivää.

Itch.iolle tyypillisesti joukosta löytää paljon pienempiä kokeellisia pelejä, mutta mahtuupa mukaan myös A Short Hiken, Oxenfreen, Minitin ja Overlandin kaltaisia hieman tunnetumpia indienimikkeitä. Kokonaisuudessaan tarjonnan näkee paketin omalta tuotesivulta lähdelinkistä.

Paketista ostettavissa pelit tarjotaan asiakkaille suoralatauksina. Niitä ei siis jaella esimerkiksi Steamin välityksellä.

Lähde: Itch.io

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Vitosella kasa roskaa. Ajatus on silti hyvä, lahjoita hyväntekeväisyyteen ja saa jotain nimellistä vastineeksi sen sijaan että vain antaisit rahat.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Audiovarmennus

Vitosella kasa roskaa. Ajatus on silti hyvä, lahjoita hyväntekeväisyyteen ja saa jotain nimellistä vastineeksi sen sijaan että vain antaisit rahat.

Ehkä tässä tosiaan määrä korvaa laadun mutta on tuolla ihan asiallisiakin pelejä, joista tuo viisi euroa ei ole mitään.

Nostoja