Ylistetty Nintendo-roolipeli kääntyy upouusille 3DS-konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Ylistetty Nintendo-roolipeli kääntyy upouusille 3DS-konsoleille

29.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
19

Nintendo on vahvistanut Wiiltä tutun Xenoblade Chroniclesin olevan matkalla 3DS:lle. Osana uusinta japanilaista Direct-lähetystä tehty julkistus on tosin samalla vahvistanut, että peli saapuu yksinoikeudella vain Nintendon hetki sitten julkistamille uusille 3DS-malleille.

Peliblogi Siliconeran käännöksen mukaan Nintendo on jo pitkään halunnut tuoda Xenobladen myös 3DS:lle. Ongelmia on kuitenkin nimenomaan tuottanut vanhempien mallien kyvykkyysaste, mikä ei ole enää ongelma uusissa malleissa. Sen ohella, että uudet 3DS:t on varustettu uudella tikulla ja uusilla näppäimillä, on myös sen prosessori hitusen tehokkaampi.

Xenoblade Croniclesin 3DS-version ohella samalla on vahvistunut, että pelistä tuttu Shulk-hahmo on tekemässä tuloaan Super Smash Brosiin. Parhaillaan Wii U:lle matkalla on myös Xenoblade Chroniclesin henkinen seuraaja Xenoblade X. Peli on tarkoitus julkaista ensi vuonna.

Lähde: Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Cerker kuva
Cerker

Toivottavasti tekevät sitten tästä ja uudesta 3DS:stä bundlen.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Uutiseen voisi vääntää rautalangasta, että käännös saapuu vain uusimmille 3DS:n malleille.

Mitä Xenobladesta voisi enää sanoa? En voi väittää, että pelin avoimen maailman raahaminen mukana ei saisi sormia kihelmöimään...

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Olisi kyllä ihan siistiä, jos oikeassakin kamppailu-uhreilussa ottelijat aina huutaisivat, minkä liikkeen milloinkin tekevät :)

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Heetkinen. Siis laite on edelleen 3DS, MUTTA peli toimii vain uusimmilla tulevilla versioilla.
Kyllä tuossa vaiheessa olisi pitänyt jo sitten nimi vaihtaa suosiolla.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Muksu

Uutiseen voisi vääntää rautalangasta, että käännös saapuu vain uusimmille 3DS:n malleille.

No se, että asialle on omistettu oma kappaleensa, se sanotaan heti johdannossa, siihen viitataan otsikossa ja siitä puhutaan ingressissä on minusta jo aikamoinen lohko, joka uutisessa on omistettu asialle?

-Panu

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Siis eihän nyt voi mitenkään olla niin että tätä voisi pelata vain uusimmilla 3ds malleilla. Voisi kyseisen pelin myynnit jäädä kyl aika heikoiksi.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Xenoblade Chronicles on yksi mielenkiintoisimpia pelejä koskaan.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa
Lainaus käyttäjältä kapa85

Siis eihän nyt voi mitenkään olla niin että tätä voisi pelata vain uusimmilla 3ds malleilla. Voisi kyseisen pelin myynnit jäädä kyl aika heikoiksi.

Mahtavat olla sitten aika varmoja siitä että laite tulee myymään kuin leipä. Itsekin kyllä vakavasti harkitsen XL mallin vaihtamista New XL malliin, jo melkein vain tämän takia. Tokihan sitä pelin voisi Wiillekin ostaa...mutta mutta.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Xenobladea tullut pelailtua tässä viime aikoina Wii Uulla...on ollut ihan karmea pettymys. Ei todellakaan kaiken hypen arvonen tekele, ihan ok toki. Olisin ollut innoissani ostamassa uutta 3ds-mallia ennen wii-version ostamista. Onneksi ostin "ajoissa".

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman
Lainaus käyttäjältä ZaleraFF

Xenobladea tullut pelailtua tässä viime aikoina Wii Uulla...on ollut ihan karmea pettymys.

Olisiko se ollut parempi, jos olisi pyörinyt Oikean Merkkisellä konsolilla?