Ylistetty roolipelitalo löysi uuden kumppanin Euroopassa – Persona 5:tä ei pysäytä enää mikään / Uutiset / pelaaja.fi

Ylistetty roolipelitalo löysi uuden kumppanin Euroopassa – Persona 5:tä ei pysäytä enää mikään

6.07.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Persona 5 saapuu Eurooppaan Deep Silverin toimesta

Erityisesti japanilaisista roolipeleistään tunnettu peliyhtiö Atlus on löytänyt uuden julkaisukumppanin Euroopassa. Vastaisuudessa yhtiön pelejä on tuomassa täkäläisille markkinoille Deep Silver, jonka katalogiin kuuluvat jo Saints Row'n ja Dead Islandin kaltaiset pelisarjat.

Uuden julkaisudiilin myötä Atlus on pystynyt viimein vahvistamaan, että sen odotettu roolipeli Persona 5 saa virallisen julkaisunsa Euroopassa yhdessä 3DS:n Shin Megami Tensei IV: Apocalypsen kanssa. Deep Silver on vastaisuudessa ottamassa vastuulleen myös muutamien pienempien Sega-nimikkeiden tuomisen Eurooppaan. Näistä ensimmäinen on 3DS-rooliseikkailu 7th Dragon III Code: VFD.

– Olemme innoissamme tämän julkaisusopimuksen syntymisestä ja odotamme kovasti, että pääsemme käyttämään Euroopassa sijaitsevaa julkaisuverkostoamme maksimoidaksemme Segan ja Atlusin pelien potentiaalin, Deep Silverin omistavan Koch Median toimitusjohtaja Klemens Kundratitz kertoo.

Tiedossa ei vielä ole, milloin edellä mainittujen nimikkeiden julkaisu tarkalleen ottaen tapahtuu Euroopassa. Aiemmin Persona 5:n on luvattu saapuvan Amerikkaan 14. helmikuuta, kun taas Apocalypse ja 7th Dragon III on tarkoitus nähdä kyseisellä mantereella vielä myöhemmin tänä vuonna. Euroopassa Deep Silver aikoo kuitenkin tuoda peleistä myyntiin niin ladattavia kuin fyysisiäkin versioita.

Aiemmin keväällä Atlusin pelejä vuosia Eurooppaan tuonut julkaisija NIS America ilmoitti, ettei se ole jatkamassa kumppanuuttaan yhtiön kanssa enää Odin Sphere Leifthrasirin julkaisun jälkeen. NIS America perusteli välirikkoa sillä, ettei se ollut enää kykeneväinen muodostamaan sille sopivia julkaisusopimuksia Atlusin kanssa.

Ohessa viimeisin englanninkielinen Persona 5 -traileri kesäkuulta.

Lähde: Atlus

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Ja elämä hymyile jälleen! Ylistetty olkoon nimesi, vapahtajamme Deep Silver!

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Toivottavasti Project Diva X kuuluu niihin pienempiin nimikkeisiin.

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

en ole pelannut lainkaan persona sarjaa vaikka,tykkään rooli peleistä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä velor87

en ole pelannut lainkaan persona sarjaa vaikka,tykkään rooli peleistä.

jrpg ja rpg peleissä ei muuta samaa olekkaan kuin levelaaminen ja siihen se sitten jääkin ja nämä on just noita jrpg peliä

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Deep Silver huh? Toivottavasti anime-fanit ei joudu itkemään kun tanssiaisiltana. (Eli toisinsanoen, Mighty no. 9 katastrofi ei toistu)

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Persona 5:n lisäksi mä olen todella innoissani SMTIV Apocalypsen lokalisoinnista. Sitä olisi ollut aika hankala muuten pelata, koska 3DS on aluelukittu. Kaikille Persona-sarjan faneille suosittelen myös tämän emosarjan pelejä. Toivottavasti Deep SIlver hoitaa hommansa vähän suuremmalla intohimolla, kuin edellinen julkaisija, koska edellinen osa ilmestyi täällä toista vuotta myöhässä ja ainoastaan digitaalisena. Se oli kuitenkin loistava, joten odotukset ovat korkealla tämän suhteen. Lakatkaa pelaamasta niitä länsimaisia menninkäissimulaattoreita ja pelatkaa kunnon Megateniä.

Nostoja