Ylistetty The Last of Us: Left Behind julkaistaan itsenäisenä pelinä / Uutiset / pelaaja.fi

Ylistetty The Last of Us: Left Behind julkaistaan itsenäisenä pelinä

1.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

The Last of Usiin lisäsisältönä alkujaan myyty pienseikkailu Left Behind on saamassa itsenäisen version sekä PlayStation 4:llä että PlayStation 3:lla. Toukokuun 12.-13. päivän tienoilta alkaen sen voi ladata siis koettavakseen kymmenellä eurolla, vaikkei hallusta löytyisikään ollenkaan alkuperäistä The Last of Us -peliä.

Left Behind taustoittaa hieman The Last of Usin tapahtumia keskittyen kertomaan aiempaa tarkemmin itse pääpelissä enemmän sivurooliin jääneestä Elliesta. Varsinkin tunnelmaltaan Left Behind onkin paikon jopa varsin poikkeuksellinen pääpeliin verrattuna sen tuodessa ajoittain jopa leikkisämpää luonnetta maailmanlopun Yhdysvaltoihin, mistä se onkin kerännyt paljon kiitosta.

Ellien seikkailun ohella itsenäiseen Left Behindiin on lisätty myös mahdollisuus kokeilla kahden tunnin edestä The Last of Usin moninpeliä. Mikäli moninpelistä innostuu, voi sen jälkeenpäin myös ostaa osaksi Left Behindia kymmenellä eurolla.

Myös The Last of Usin pääseikkailun voi hankkia halutessaan erikseen itsenäisen Left Behindin kylkeen. PlayStation 3:lla tämä tulee maksamaan 15 euroa, kun taas PlayStation 4:llä hinta kohoaa 25 euroon. Mikäli The Last of Usin moninpelipuolen on myös ostanut osaksi kokemusta, saa yksinpelin mukana peliin myös Treacherous Territories -karttapaketin.

Itsenäisen Left Behind -julkaisun myötä Left Behindin -laajennusversion hinta putoaa PlayStation 3:lla samalla myös kymmeneen euroon. Aiemmin se on maksanut 15 euroa.

PlayStation 4:llä Left Behind on ollut osa The Last of Us Remastered -pakettia.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

"Left Behind taustoittaa hieman The Last of Usin tapahtumia keskittyen kertomaan aiempaa tarkemmin itse pääpelissä sivurooliin jääneestä Elliesta."

Mitäs ihmettä? Kyllä Ellie on ihan yhtä lailla päähenkilö siinä missä Joelkin myös emopelissä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Fyysinen kopio? En ehtinyt vielä edes ostaa tätä dlc:tä, koska en juuri dlc:tä harrasta. Tämä ilmeisesti olisi ihan rahan arvoinen.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Markka1

"Left Behind taustoittaa hieman The Last of Usin tapahtumia keskittyen kertomaan aiempaa tarkemmin itse pääpelissä [b]sivurooliin[/b] jääneestä Elliesta."

Mitäs ihmettä? Kyllä Ellie on ihan yhtä lailla päähenkilö siinä missä Joelkin myös emopelissä.

Tarkoittaa sitä, että Ellien taustoista kerrottiin melko vähän. Ja muutenkin pääpelin pari kohtausta, joissa Ellie on yksistään ja jotka on tässä lisärissä, ei kerrottu pääpelissä millään tavoin.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä snaketus

Fyysinen kopio? En ehtinyt vielä edes ostaa tätä dlc:tä, koska en juuri dlc:tä harrasta. Tämä ilmeisesti olisi ihan rahan arvoinen.

Todellakin !! Paras DLC IKINÄ !!

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

tekis mieli ostaa ps4 TLOU:n takia :P

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Lisäri oli mielettömän hyvä ja parempi kuin pääpeli. Tunnelma oli käsin kosketeltava. Jos tlou2 joskus tulee on se syy hommata ps4 uudelleen.

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames
Lainaus käyttäjältä Gta IV

tekis mieli ostaa ps4 TLOU:n takia

Miksi et osta ps3:lle? Yhtä hyvä se on siinäkin:)

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä InFlames

[quote='käyttäjältä Gta IV']tekis mieli ostaa ps4 TLOU:n takia[/quote]

Miksi et osta ps3:lle? Yhtä hyvä se on siinäkin:)

Miksi tuhlaisin rahaa ps3:sen. En omista ps3:sta

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihanko tosissaan vielä löytyy pelaajia jotka eivät ole peliä jossain muodossa PS3:lla tai PS4:llä kokeneet ja jotka muka valitsisivat pelkästään osia pelistä samaan aikaan kun kaupoista, saati käytettynä, saa kokonaisen paketin varmaan 20-30 eurolla. Tämä jaottelu olisi pitänyt tulla silloin kun PS4- ja GOTY-versiot eivät vielä olleet ilmestyneet, nykyisin mielestäni aika turha kun rahallisesti ei ole järkeä ostaa edes vain yhtä osaa kympillä kun pienellä lisäsatsauksella saa koko paketin ja muutenkin emopeli + Left Behind on se "pakkohankinta", joiden fyysisen version hinnalla saa ilmaiseksi myös sen moninpelin.

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames
Lainaus käyttäjältä Gta IV

Lainaus käyttäjältä InFlamesLainaus käyttäjältä Gta IVtekis mieli ostaa ps4 TLOU:n takia

Miksi et osta ps3:lle? Yhtä hyvä se on siinäkin:)
Miksi tuhlaisin rahaa ps3:sen. En omista ps3:sta

Aa oukkei, luulin että omistat kun oli sinun profiilissa pelikoneissa myös ps3.

Nostoja