Ylistetty The Last of Us: Left Behind julkaistaan itsenäisenä pelinä

Kovasti kiitoksia kerännyt The Last of Usin lisäsisältöseikkailu Left Behind on tässä kuussa koettavissa itsenäisenä pelinä.

1.5.2015 15:42

The Last of Usiin lisäsisältönä alkujaan myyty pienseikkailu Left Behind on saamassa itsenäisen version sekä PlayStation 4:llä että PlayStation 3:lla. Toukokuun 12.-13. päivän tienoilta alkaen sen voi ladata siis koettavakseen kymmenellä eurolla, vaikkei hallusta löytyisikään ollenkaan alkuperäistä The Last of Us -peliä.

Left Behind taustoittaa hieman The Last of Usin tapahtumia keskittyen kertomaan aiempaa tarkemmin itse pääpelissä enemmän sivurooliin jääneestä Elliesta. Varsinkin tunnelmaltaan Left Behind onkin paikon jopa varsin poikkeuksellinen pääpeliin verrattuna sen tuodessa ajoittain jopa leikkisämpää luonnetta maailmanlopun Yhdysvaltoihin, mistä se onkin kerännyt paljon kiitosta.

Ellien seikkailun ohella itsenäiseen Left Behindiin on lisätty myös mahdollisuus kokeilla kahden tunnin edestä The Last of Usin moninpeliä. Mikäli moninpelistä innostuu, voi sen jälkeenpäin myös ostaa osaksi Left Behindia kymmenellä eurolla.

Myös The Last of Usin pääseikkailun voi hankkia halutessaan erikseen itsenäisen Left Behindin kylkeen. PlayStation 3:lla tämä tulee maksamaan 15 euroa, kun taas PlayStation 4:llä hinta kohoaa 25 euroon. Mikäli The Last of Usin moninpelipuolen on myös ostanut osaksi kokemusta, saa yksinpelin mukana peliin myös Treacherous Territories -karttapaketin.

Itsenäisen Left Behind -julkaisun myötä Left Behindin -laajennusversion hinta putoaa PlayStation 3:lla samalla myös kymmeneen euroon. Aiemmin se on maksanut 15 euroa.

PlayStation 4:llä Left Behind on ollut osa The Last of Us Remastered -pakettia.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa