Ylistettyä roolipeliä ja XCOMia yhdistänyt Divinity: Fallen Heroes putosi jäihin / Uutiset / pelaaja.fi

Ylistettyä roolipeliä ja XCOMia yhdistänyt Divinity: Fallen Heroes putosi jäihin

16.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Divinity: Fallen Heroes, Divinity, Larian Studios, roolipeli, XCOM

Divinity-sarjan uusi osa Divinity: Fallen Heroes on päätynyt hyllytetyksi. Tällä viikolla yllättäen julkaistussa viestissään belgialaisstudio Larian ilmoitti, että peli vaatisi huomattavasti enemmän kehitysaikaa ja resursseja kuin mitä sillä on tällä hetkellä saatavilla, jotta projekti voisi puhjeta kunnolla kukkaansa.

– Arvostamme työtä, jota kaikki ovat laittaneet Fallen Heroesiin, ja vaikka suremme nyt sen tilaa, olemme samaa mieltä, että kyseessä on pohjimmiltaan hyvä peli, joka saadaan vielä sitä odottavien pelaajien käsiin, Larian toteaa.

Hehkutetun Divinity: Original Sin 2:n hyvin XCOM-henkiseksi seuraajaksi maalailtua peliä odoteltiin vielä ennen ilmoitusta ulos ensi kuulle. Vetovastuussa projektista on ollut Expeditions-sarjaa aiemmin tehnyt Logic Artists, kun taas Larian on keskittynyt Baldur's Gate III:n työstämiseen. Seuraavaksi yhtiöiden olisikin määrä priorisoida ainakin toistaiseksi omia hankkeitaan.

Lähde: Larian Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Valtava pettymys, molemmat Original Sinit olivat itselleni vuoden peli-tasoa, joten odotin tätä suurella mielenkiinnolla.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Keskittyisivät nyt siihen Baldur's Gate 3 ja tekisivät sen ensiksi valmiiksi

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus frozen

Keskittyisivät nyt siihen Baldur's Gate 3 ja tekisivät sen ensiksi valmiiksi

Näinhän se juuri kirjaimellisesti uutisessa lukee: "Vetovastuussa projektista on ollut Expeditions-sarjaa aiemmin tehnyt Logic Artists, kun taas Larian on keskittynyt Baldur's Gate III:n työstämiseen"

Nostoja