Ylistettyä Star Wars -räiskettä ja Metal Gear -kostotoimia – tässä maaliskuun Games with Gold -pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Ylistettyä Star Wars -räiskettä ja Metal Gear -kostotoimia – tässä maaliskuun Games with Gold -pelit

27.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Maaliskuun Games with Gold -pelit ovat paljastuneet. Microsoft on vahvistanut, että Xbox Liven kultajäsenille jaellaan ensi kuussa taas kahta Xbox One -peliä, yhtä Xbox 360 -teosta ja yhtö alkuperäisen Xboxin peliä.

Maaliskuun Games with Gold -aikataulu:

  • Xbox One: Adventure Time: Pirates of the Enchiridion (1.-31.3.)
  • Xbox One: Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 (16.3.-15.4.)
  • Xbox: Star Wars Republic Commando (1.-15.3.)
  • Xbox 360: Metal Gear Rising: Revengeance (16.-31.3.)

Vielä ennen vaihtoa lunastamassa ehtii käydä Super Bomber R:n, Bloodstained: Curse of the Moonin ja Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academyn.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Metal Gear Rising on kyllä tosi jees Platinum-mätke. Etenkin Xboxilla kannattaa napata talteen kun lisäsisältö on sillä ilmaista toisin kuin PS3:lla. Hitto olispa kultajäsenyys :P

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Täytyy kyllä ehdottomasti napata tuo MGR talteen. Sopivasti pistivät tuon nyt tuohon goldiin, kun tässä lähiaikoina meinannutkin tuon ostella. Harmillisesti jäi silloin julkaisu aikoina se Collector's Edition hankkimatta, kun normihintaan myytiin loppuun. Viimeinkin tulee tuo nyt sitten pelattua. SWRC:tä vois myös kokkeilla.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Adventure time ja republic commando kelpaa hyvin.
Adventure timesta olen katsonut tasan yhden arvostelun pelin julkaisun jälkeen ihan uteliaisuuttani sillä en koskaan ollut edes kuullut kyseisestä animaatio sarjasta. Peli näytti ihan hauskalta, mutta ainakin switch versio kärsi pahoista ongelmista julkaisussa.

Republic commando kiinnosti jo silloin kun peli julkaistiin, mutta eipä sitä koskaan ostettua tullut kuten ei myöskään viime kuussa tarjolla ollutta jedi academya. Joskus aikoja sitten annettu force unleashed on myös vielä pelaamatta joten muutaman illan saisi helposti kulumaan pelkkien star wars pelien parissa.