Ylistetyn The Witcher 3:n ensimmäinen lisäosa hurmaa uusissa otoksissa / Uutiset / pelaaja.fi

Ylistetyn The Witcher 3:n ensimmäinen lisäosa hurmaa uusissa otoksissa

29.09.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Ylistetyn The Witcher 3:n ensimmäinen lisäosa hurmaa uusissa otoksissa

Palkitun The Witcher 3: Wild Huntin ensimmäisestä lisäosasta on saatu reilu lasti uusia otoksia.

Kymmenisen tuntia uutta sisältöä peliin tuova Hearts of Stone seuraa Geraltin taistoa kuolematonta rosvopäällikkö Olgierd von Everecia vastaan. Peliä kehittävän CD Projekt REDin julkaisemissa tuoreissa kuvissa itse Geraltin ohella esiintyvät sekä Everec että ensimmäisestä pelistä tuttu punapää Shani. Pelin tekstitykset on avuliaasti sensuroitu kuvissa juonipaljastusten välttämiseksi, joten spoileriherkätkin fanit voivat selata gallerian läpi suhteellisen huoletta.

Siloisten välianimaatiokuvien ohella satsiin on tällä kertaa eksynyt reilusti materiaalia myös itse toiminnasta: tavanomaisen hirviöjahdin ja turparallin ohella Geralt pääsee ilmeisesti hiomaan tarkka-ampujan kykyjään kurpitsoilla tasapainottelevan apurin rinnalla. Lisäksi galleria tarjoaa pikaiset katsaukset niin lisäosan karttalohkoon kuin pelikokemusta huomattavasti muokkaavaan Runewords-järjestelmäänkin.

Kuvia voi ihailla yllä olevan gallerian kautta.

Hearts of Stone ilmestyy 13. lokakuuta. Lisää laajennuksesta voi lukea täältä.

Lähde: VG247, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuliko tähän siis uutta aluetta vai käytetäänkö vain vanhaa uusiksi? Ymmärsin, että vasta se toinen DLC tarjoaisi täysin uutta paikkaa koluttavaksi.

No, oli miten oli niin mahtavalta näyttää ja vaikuttaa! Olisin tästä ehdottomasti ostanut kausipassin mutta kun fyysisiä(!!!) gwent-kortteja oli tarjolla, niin niitähän oli sitten aivan pakko saada! Tuli siis tilattua fyysinen versio kortteineen. Pelkkä HoS-lisärihän ei olisi maksanut kuin sen 10 euroa mutta korttipakkojen kera tuplasti. Kausipassi ei ole kuin 25e, eli vitosen kun olisin laittanut yhden fyysisen lisärin hintaan lisää niin olisin saanut koko paketin. No, edelleen on valtava himo saada nuo oikeat kortit ja ei tee pahaa yhtään tukea vähän enemmän näitä kehittäjiä.

Tosin Verkkokauppa kertoo tuotteen kuvauksessa mukana tulevan "digitaalisia korttipakkoja". Tämä lienee virhe kuvauksessa, sillä ei kai tuosta mitään tuollaista versiota ole olemassakaan, että fyysisenä pelkkä latauskoodi digikamoihin vaan nimenomaan ne kortit siellä paketissa? Vai käykö tässä muka niin, että saan pelkän latauskupongin lisäriin ja johonkin pelin sisäisiin korttipakkoihin? Eihän tuossa olisi senkään puolesta mitään logiikkaa, kun pelissäkään ei mitään korttipakkoja jaeta vaan yksittäisiä kortteja ja jos tuohon nyt todella tulisi kaksi pakkaa lisää, niin aika omituiselta kuulostaisi. Niin, ja laitoin kyllä kyselyäkin asiakaspalveluun mutta eivät ole vielä vastanneet.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

ihan kiva kun shani ekasta witcher pelistä on mukana

Käyttäjän TheStuf kuva
TheStuf

Shani <3

Nostoja