Yllättääkö lumi virtuaaliautoilijat? Forza Horizon 3:n ensimmäinen suurlaajennus paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Yllättääkö lumi virtuaaliautoilijat? Forza Horizon 3:n ensimmäinen suurlaajennus paljastui

28.11.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Forza Horizon 3:n ensimmäinen suurempi laajennuspaketti Blizzard Mountain on paljastunut. Uutta sisältöä päästään pelailemaan joulukuun 13. päivä ja sen luvataan tuovan ajettavaksi uudenlaisen "vuoriparatiisin" täynnä seikkailullista maastoa ja haastavia ajo-olosuhteita.

Lukuihin kiteytettynä Blizzard Mountainilta sopii odottaa reilut 50 uutta tapahtumaa ja haastetta suoritettavaksi, 28 uutta saavutusta sekä kahdeksan uutta autoa. Osa tuoreista tapahtumista ovat toiminnaltaan uudenlaisia, kiitos uuden maaston, ja saadaanpa pelimaailmassa tietysti löydettäväksi myös lisää romutettavia mainostauluja sekä ihasteltavia näköaloja.

Blizzard Mountain kuuluu osaksi Forza Horizon 3:n noin 35 euron kausikorttia, joskin pääsepä sen vielä hankkimaan erikseenkin. Blizzard Mountainin lisäksi Horizon 3:een on työn alla myös vielä ainakin toinen vastaavanlainen laajennus.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei hitto. Eihän näitä ole pakko ostaa mutta itsellä kesken Forza Horizon 2, jossa tuntuu jo emopelissä olevan loputtomasti niitä kisoja ja tapahtumia. Järjetön määrä kamaa. Ja vain siksi, koska radat on samoja mutta autoluokat vaihtuu. Mieluusti olisin ottanut enemmän ratatarjontaa ja vähemmän tuota "tässä taas sama rata mutta eri autot"-hommaa. Olisi toki silti voinut olla mahdollisuus ajaa noita ratoja millä autoluokalla tahansa jos niin haluaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kattoo ny yllättääkö, että herääkö sitä ohjain käres, Forza käynnissä ja satalasissa lumella.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus käyttäjältä snaketus

Kattoo ny yllättääkö, että herääkö sitä ohjain käres, Forza käynnissä ja satalasissa lumella.

Sama vika :p, itse forza sarjan omistajana (pelit siis Motorsport 1-6 ja horizon 1-2, 3:n ostoaikeissa) niin taitaapi olla pakko-ostos ....

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Jokaisen Forzan jokainen kisa pelattu, joten eiköhän se tämäkin tule hommattua suolaisesta 20€ hinnasta huolimatta.

Nostoja