Yllättääkö vanha futispelisarja palaamalla juurilleen ja FIFA:n ohi? Pelikuvaa tarjolla / Uutiset / pelaaja.fi

Yllättääkö vanha futispelisarja palaamalla juurilleen ja FIFA:n ohi? Pelikuvaa tarjolla

15.08.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
3

Kuten eilen uutisoimme, Konamin Pro Evolution Soccer 2015 ilmestyy vasta marraskuussa, liki puolitoista kuukautta FIFA 15 -pelin jälkeen.

Nyt PlayStation Access -sivuston YouTube-kanavalle on tullut peräti kaksikymmentä minuuttia pelikuvaa tulevasta Pro Evolution Soccerista. Viime vuoden version nihkeys ja hitaus on tipotiessään, ja ainakin pelikuvan perusteilla tämän vuoden versio keskittyy hauskanpitoon ja toiminnallisempaan jalkapalloon. Valitettavasti ainakin tämän videon perusteilla maalivahdit ovat vielä melkoisia toopeja.

Katso pelikuvaa uudesta Pro Evolution Soccer 2015 -pelistä alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Eikä valitettavasti pärjää fifan impact enginelle tai muille fysiikoille, lisensseistä puhumattakaan.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

En tuon perusteella lähde maalivahteja haukkumaan. Ensimmäisen maalin jälkeen fysiikat hieman heittivät, mutta esim Fifa14 parissa maalivahdit ovat tehneet jotain niin outoja temppuja / mokia / bugeja ettei mitään rajaa. Tätä uusinta tuotosta voisi kyllä kokeilla, mutta en ole valmis maksamaan täyttä hintaa, ellei kyseessä ole todella laadukas kokonaisuus. Arvosteluja odotellessa.

Käyttäjän Masse007 kuva
Masse007

Näytti todella hyvältä omaan silmään ja vanhana PES miehenä tämä lämmittää mieltä! FIFA sarjaa tuli kokeiltua, mutta petyin pahasti. Ei tullut sitten enään hankittua 14 kummastakaan sarjasta, mutta tämä tulee hankittua ja pääsen taas kuningas jalkapallon ääreen! Harmi tosiaan, että joutuu vielä odottelemaan marraskuuhun saakka :(