Yllättäen peruuntuneen Allison Road -kauhupelin kohtalosta ripoteltiin uusia tietoja

Kauhuseikkailu Allison Roadin peruuntumisesta on saatu hippusen verran lisätietoja. Täysin selvää syytä pelin kohtalolle ei ole kuitenkaan annettu.

17.6.2016 13:48

Brittikehittäjä Lilith Ltd. on tarjonnut hieman lisätietoja koskien sen Allison Road -kauhupelin yllättävää peruutumista.

Pelin virallisilla Facebook-sivuilla Lilithin edustaja on kertonut, että päätös jättää Allison Road julkaisematta syntyi sekä kehittäjien että pelin julkaisijaksi ryhtyneen Team17:n yhteisestä pitkästä pohdiskelusta. Tämän tarkempaa syytä peruuntumiselle ei ole kuitenkaan vieläkään annettu.

– Joskus asiat menevät erilailla kuin odottaisi, sillä pelien kehittämiseen ja julkaisuun liittyy useiden kerrosten edestä monimutkaisuuksia, Allison Roadin Facebook-sivuilla sanellaan.

Ensimmäistä kertaa Allison Roadista kuultiin noin vuosi sitten, kun pelistä julkaistiin hieman Konamin P.T.-kauhudemon tyylinen prototyyppi. Myöhemmin pelin viimeistelyä varten sille perustettiin oma Kickstarter-kampanjansa, joka jätettiin tosin kesken, kun Team17 ilmaisi olevansa kiinnostunut projektista.

Lähde: Allison Road (Facebook)

Lisää luettavaa