Yllättyneitä nolla? Mikromaksut saapuvat Plants vs. Zombies -räiskintään / Uutiset / pelaaja.fi

Yllättyneitä nolla? Mikromaksut saapuvat Plants vs. Zombies -räiskintään

27.04.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Electronic Artsin räiskintäpeli Plants vs. Zombies: Garden Warfare on saamassa uuden päivityksen alkavalla viikolla. Tulossa ei tällä kertaa ole kuitenkaan varsinaista uutta pelisisältöä, vaan räiskinnän päivittyessä Garden Warfare alkaa tukea oikealla rahalla tehtäviä mikromaksuja.

Mikromaksujen myötä pelaajille tarjotaan pelissä mahdollisuus hankkia Garden Warfaressa käytettävää virtuaalivaluuttaa nopeammin kuin sitä voisi tavanomaisesti ansaita pelkästään peliä pelaamalla. Perinteinen ansaintamalli ei kuitekaan katoa pelistä samalla minnekään. EA on itse asiassa jopa kertonut, että se on helpottanut hieman virtuaalirahan saamista pelissä yleisestikin.

Virtuaalivaluuttaa on käytetty Garden Warfaressa sen julkaisusta asti muun muassa uusien asusteiden, hahmojen ja apuvälineiden hankintaan. Luonteeltaan pelin kauppapaikka onkin jo alusta asti ollut sellainen, että monet odottivat pelin kuhisevan jo heti kättelyssä mahdollisuuksia kartuttaa virtuaalikassaansa oikean maailman rahavarojaan vähentämällä. EA kuitenkin päätti alkujaan moista ideaa vastaan todeten, että se halusi ensin tutkia tarkemmin mahdollisuutta mikromaksujen lisäykseen liittyen.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare saapui Xbox Onelle ja Xbox 360:lle viime helmikuussa. Peli on myös julkistettu pc:lle, mutta sitä koskevasta julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tamminen kuva
Tamminen

Eipä haittaa yhtään, koska ei tuo etua kenellekkään. Karttoja voisivat puskea ulos, ilmasena tai maksullisena.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Tämäpä yllättävää, vaikuttaa ihan siltä että EA:lla on joku ymmärys siitä kuinka tehdä mikromaksut oikein.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Julkaise peli, sano että tulossa myös PC-versio, julkaisi tonneittain lisäsisältöä ja mikromaksuja ennenkuin PC-versiolla on edes päiväystä.

Oikeasti... Peli on tehty Frostbitellä joka on yksi PC ystävällisimmistä engineistä ja kaikki käyttäjät jotka Origin on jo käännyttänyt pois ovat hommanneet jo konsoliversion. Onko tuollaisen julkaiseminen tietokoneelle oikeasti niin hankalaa.
Onneksi on muutakin huumoripohjaista räiskintää olemassa jopa ilmaiseksi viimeisimmästä Loadoutista klassiseen töföön ja siinä välissä Gotham City Impostorsiin ja Super Monday Night Combattiin.