Yllätyksen lapsi kohoaa pelattavaksi hahmoksi The Witcher 3:ssa / Uutiset / pelaaja.fi

Yllätyksen lapsi kohoaa pelattavaksi hahmoksi The Witcher 3:ssa

16.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

CD Projekt RED on vahvistanut The Witcher 3:n päästävän pelaajat ohjastamaan Geraltin ohella tällä kertaa myös jo useissa trailereissa vilahtanutta Ciri-hahmoa.

Ciri ei tule olemaan kuitenkaan vaihtoehtoinen sankari Geraltin rinnalla. Sen sijaan hänellä päästään pelaamaan aina, kun juoni niin määrää.

– Esittelemme Cirin tukea tarjoavana kerronnallisena välineenä, emmekä niinkään pelimekaniikkojen tähden. The Witcher on aina kertonut Geraltista, eikä tämä ole muuttunut. Ne muutamat hetket, jolloin pelaat Cirinä, antavat kuitenkin vilauksia siitä, miltä tarina tuntuu toiselta puolelta katsottuna, CD Projektin Robert Malinowski kertoi IGN:lle.

The Witcher 3: Wild Hunt tulee olemaan ensimmäinen Noituri-peli, jossa Ciri tekee vihdoin kunnollisen esiintymisen. Aika onkin ollut jo korkea, sillä Noituri-kirjoissa harmaatukkainen tyttö on eräs sarjan tärkeimpiä hahmoja tämän sukujuurista johtuvien voimien johdosta. Kyseessä ei myöskään ole mistään avuttomasta hahmosta: kasvettuaan epäonnisten sattumusten myötä tovin aikaa sekä Geraltin että Yennefer-velhon valvonnassa, oppi tämä yhtä jos toista taikuudesta ja noiturien selviytymiskonsteista.

The Witcher 3:ssa Ciriä odottavat tiukat paikat, sillä nimenomaan pelin nimessäkin esiintyvä Wild Hunt jahtaa tätä kuumeisesti.

The Witcher 3 julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle toukokuun 19. päivä.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Toivottavasti pelissä ei skipata Cirin noituriksi opettelua, tahdon kokea neidon kuukautiskivut ja muut tärkeät kohdat kirjoista.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Oselot

Toivottavasti pelissä ei skipata Cirin noituriksi opettelua, tahdon kokea neidon kuukautiskivut ja muut tärkeät kohdat kirjoista.

Uskoisin, että peli tapahtuu kirjojen jälkeen, tai ainakin hänen alkuaikojensa jälkeen.

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Hyvä juttu että pääsee Cirillä pelailemaan. Aika keskeinen hahmo kuitenkin kyseessä... Täytyy lukea ilmestyneet kirjat toukokuuhun mennessä, pari ekaa luettuna.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

SPOILER ALERT! Nähtävästi Ciri ei voi kuolla kirjasarjassa, sillä muuten hänen aikuisversiollaan ei voisi pelata... Kaikki suomennetut romaanit olen siis jo lukenut - puolaa vielä opetellessa. ;)

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis

Hyvä kuulla! Alkaa kuulostaa paremmalta kokoajan tämä peli. Tuli tilattua oikea peli ennakkoon, CS:n puukko rahoilla :D

Käyttäjän Qustav kuva
Qustav
Lainaus käyttäjältä Oselot

Toivottavasti pelissä ei skipata Cirin noituriksi opettelua, tahdon kokea neidon kuukautiskivut ja muut tärkeät kohdat kirjoista.

Kuvankaappauksen perusteella juurikin noita aikoja päästään ainakin ohimennen sivuamaan (huomaa Geraltin vieressä harmaalla poninhännällä varustettu lapsonen). Kunhan ei kovin paljoa vielä suomentamattomista kirjoista tule spoilereita niin kaikki hyvin :)

Käyttäjän mur72 kuva
mur72
Lainaus käyttäjältä Virttis

Hyvä kuulla! Alkaa kuulostaa paremmalta kokoajan tämä peli. Tuli tilattua oikea peli ennakkoon, CS:n puukko rahoilla

CS puukkorahat? Valaise?

Eikö ne jo ekan osan kohdalla sanoneet, että pelit haaraantuu eri suuntaan kuin kirjat? Tietty jos kirjat ovat pelien, tai siis kakkosen menestyksen myötä alkaneet mukailla, niin se on eri juttu.

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Kirjat ja pelit on kyllä erilaisia juoniltaan joten mitään suurempia spoilereita ei tule vaikka kirjat lukisikin...tärkeimpiä hahmoja ja tapahtumia otettu kirjoista, niitäkin on käsittääkseni muokattu...