Yllätys! Nappaa uusi Metroid Prime -pikkupeli nyt ilmaiseksi

Alunperin osana Metroid Prime. Federation Forcea markkinoitu Metroid Prime: Blast Ball onkin saatavissa nyt yllättäen ilmaiseksi itsenäisenä tuotteena.

21.7.2016 16:36

Urheilua ja ensimmäisen persoonan räiskintää yhdistävä 3DS-peli Metroid Prime: Blast Ball on saanut yllätysjulkaisun. Kirjoitushetkellä peli on mahdollista latailla omalle 3DS:lleen eShop-kauppapaikan kautta ja vieläpä täysin ilmaiseksi.

Tarjolle tuotu versio Blast Ballista näyttäisi nimenomaan olevan kokoversio kyseisestä pelistä. Peli tarjoaa mahdollisuuden niin yksin- kuin moninpeluullekin, joista jälkimmäinen on mahdollista niin paikallisessa kuin nettimuodossakin. Kaiken kaikkiaan peli tukee kerralla maksimissaan kuuden pelaajan yhteenottoja.

Toistaiseksi on epäselvää, onko pelin tarkoitus pysyä Euroopassa saatavilla ilmaiseksi pitkäänkin vai vain pelkästään rajoitetun aikaa. Yhdysvalloissa Nintendo on antanut ymmärtää, että tarjous olisi voimassa vain rajoitetun aikaa.

Alunperin Metroid Prime: Blast Ballin markkinointiin saapuvan saataville osana Euroopassa syyskuussa julkaistavaa Metroid Prime: Federation Force -räiskintäpeliä, mikä vaikuttaisi olevan edelleen myös Nintendon suunnitelmissa. Ohesta löytää uuden Federation Forcea esittelevän videopätkän.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter), Nintendo of America (Twitter)

Lisää luettavaa