Yllätys! Roolipelihelmi Ni no Kuni saa jatkoa PlayStation 4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Yllätys! Roolipelihelmi Ni no Kuni saa jatkoa PlayStation 4:llä

5.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14

Japanilaiskehittäjä Level 5 on paljastanut jatko-osan kovasti kiitellylle Ni no Kuni -roolipelilleen. Yhtiö kutsuu uutukaistaan Ni no Kuni II: Revenant Kingdomiksi ja se on matkalla PlayStation 4:lle.

Kunnollista pelikuvaa Revenant Kingdomista ei ole vielä saatu nähtäville, mutta sen ensitraileri jo vahvistaa alkuperäisen pelin hyödyntämän ghiblimäisen taidetyylin tekevän uutukaisessa paluun. Revent Kingdom näyttäisi pursuavan myös uusia hahmoja aina pääsankaria myöten.

Pelin julkaisee lännessä Bandai Namco. Samainen yhtiö auttoi tuomaan myös PlayStation 3:lla nähdyn Ni no Kuni: Wrath of the White Witchin länteen reilut kolme vuotta sitten.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Ekan pelin spessueditionin hinta lähti aivan käsistä. Onnea kaikille omistajille. Toivottavasti tämäkin $versio saa yhtä sexyn pehmolelun

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

No nyt tuli vihdoinkin syy hankkia PS4.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Olihan tuo aika kuraa koko show. Indie, indie, indie........ Ei vitsi miten huonolta ja sekavalta nuo pelit näytti. Koko show tuli melkein naurettua ja Twitcin chatti.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus käyttäjältä 1nsane

No nyt tuli vihdoinkin syy hankkia PS4.

Älä herran jumala yhden pelin takia.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä DuskTillDawn

[quote='käyttäjältä 1nsane']No nyt tuli vihdoinkin syy hankkia PS4.[/quote]Älä herran jumala yhden pelin takia.

Jos pääsee samalle tasolle mitä ensimmäinen peli, niin kyllä, itsekin ostaisin PS4:n vain tämän takia jos ei sitä hyllyssä jo olisi.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Jahas. Ekan pelin Wizard's Edition löytyy ja onkin kokoelmani aarre, toivottavasti tästä saadaan vastaava :) Ja itse pelihän on heittämällä PS3:n parhaita pelei, ainakin meille jrpg-nörteille, joten odotukset ovat aika perhanan korkeella!

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Tämä on kyllä parhautta! Näyttää juuri yhtä mainiolta, mitä ensimmäinen osa oli ja kerran Joe Hisaishi jatkaa musiikin parissa, niin sekin puoli on enemmän kuin kunnossa. Täytynee puhaltaa pölyt pois Wizard´s Companionista ja kutsua Drippy avuksi kohti uusia seikkailuja!

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Ensimmäinen erottui edukseen anime-tyylillään, onneksi tyyli näyttää säilyneen samana. Toivottavasti taistelusysteemiä on hiottu.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Edellinen osa oli PS3:n helmiä, joten kyllä kiitos.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Jos on PS4 yksinoikeus niin kait se PS4 on sitten ostettava...