Yllätys! Tarinavetoinen Minecraft jatkuu tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Yllätys! Tarinavetoinen Minecraft jatkuu tällä viikolla

27.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Telltale Gamesin viimeisin episodipohjainen seikkailupeli Minecraft: Story Mode on saamassa yllättävän nopeasti jatkoa. Kehittäjät ovat luvanneet, että pelin toinen episodi Assembly Required on saapumassa saataville jo tämän viikon aikana pelasi Story Modea sitten pc:llä, konsoleilla tai mobiililaitteilla.

Tarkkoja julkasuajankohtia uuden episodin eri versioille ei ole annettu, mitä nyt ainakin Xboxeilla se näyttäisi olevan jo kirjoitushetkellä saatavilla. Trailerin uudesta osasta voi katsastaa jo ohesta.

Samalla tämän viikon perjantaina Telltale on tuomassa kauppoihin myös fyysisen version Minecraft: Story Modesta. Kyseessä on tosin varsin erikoinen paketti, sillä valmiiksi levyltä löytyy vain pelin ensimmäinen episodi. Muut pelaajien ladattava erikseen levyn mukana saapuvalla oikeutuksella, kunhan ne vain ensin valmistuvat.

Fyysiselle versiolle kertyy hintaa noin 30 euroa.

Lähde: Telltale Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Oho. Toka oli kai jo osin valmis ykkösen ilmestymisen aikaan. Noh, ainakaan ei ollut useaa kuukautta kuten parissa muussa Telltalen pelissä.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Ehkä tämä on hyvä enne Tell Tale pelien episodien uudesta julkaisutahdista.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Merkitsee joko sitä, että Telltalelta tulee nykyään episodit pienemmällä aikavälillä tai sitten poikkeus säännössä... ja Minecraftin kolmos episodi tulee joskus puolen vuoden päästä. :P En ole tuota pelannut, tällä hetkellä odotan Walking Deadin Michonne episodeja, niin näkee mitä Michonne teki siinä kohtaa sarjakuvaa kun se vaan oli poissa.

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

Alkaa menemään naurettavaksi nuo Telltalen ''fyysiset'' versiot, kun ensiksi Game of Thrones sisälsi ekat 5 episodia ja kuudes on ladattava ja nyt tämä pistää vielä paremmaksi, sisältäen vain ekan episodin ja muut ladataan. Hohhoh.

Nostoja