Yllätys! Toimintaroolipeliklassikko Baldur's Gate: Dark Alliance palaa tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Yllätys! Toimintaroolipeliklassikko Baldur's Gate: Dark Alliance palaa tällä viikolla

6.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Baldur's Gate: Dark Alliance, Dark Alliance, Baldur's Gate, Interplay, Black Isle, arpg

Vuoden 2001 toimintaroolipeliklassikko Baldur's Gate: Dark Alliance saa yllättävän uudelleenjulkaisun. Huomenna perjantaina 7. toukokuuta peli palaa remasteroidussa kuosissa niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja Switchillä noin 30 euron hintaan.

Myös pc- sekä mobiiliversiot ovat työn alla ja määrä julkaista vielä myöhemmin tämän vuoden aikana. PS5:llä ja Xbox Seriesillä pelaaminen on mahdollista tietysti taaksepäin yhteensopivuuden avulla.

Ehostettujen versioiden luvataan tukevan parhaimmillaan 4K-resoluutiota, mutta noin muuten kokemuksen pitäisi olla ennallaan aina paikallista kahden pelaajan yhteistyöpeluumahdollisuutta myöten. Ohessa julkistustraileri.

Remasterointia ei sovi sekoittaa kesäkuussa julkaistavaan upouuteen Dark Alliance -peliin. Kyseinen teos on eräänlainen seuraaja vuoden 2001 klassikolle.

Päivitys: Switch-version julkaisua onkin lykätty "muutamalla päivällä".

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Luoja sentäs, ei kyl pystyis enään 😅 tätä tuli hakattua paljon 20 vuotta sitten... Jännä, että kakkos osaa ei tullut samalla tämän kanssa🤔

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Noin härskillä hinnalla olisi kyllä saanut tulla.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

No hemmetti! Tämä on kyllä ollut toivomieni uudelleenjulkaisujen kärjessä pitkän aikaa että kyllä itselleni kelpaa. Toivotaan että Dark Alliance 2 saa myös remasterin ja se että tämä tulee PC:lle myös on tervetullut, alkuperäinen piti tulla PC:lle CD Project:in tekemänä, mutta lopetettiin juuri kun tiimi sai haltuunsa portauksen tekoon tarvitseman PS2-kehitystyökalut.

Myös muiden Dark Alliance-moottorin pelit olisi tervetulleita, kuten Champions of Norrath (ja sen jatko-osa) ja jopa sellainenkin pökäle kun Fallout: Brotherhood of Steel kiinnostaisi pelata.

Nostoja