Uusi The Witcher -sarjaan kuuluva yksinpeliseikkailu saa julkaisunsa huomenna torstaina 7. heinäkuuta.

Kyseessä on teos nimeltä Gwent: Rogue Mage, joka on CD Projektin kehittämään Gwent-korttipeliin pohjautuva oma itsenäinen pelinsä. Noin kympin hintaan se tarjoaa roguelike-henkeen tehdyn kokemuksen, jossa pelaaja etenee vaihtoehtoisilla reiteillä varustettua karttanäkymää pitkin pyrkien selviytymään korttipohjaisista taisteluista.

Häviäminen tarkoittaa aina pelikerran aloittamista uudelleen, mutta onnistumisen kautta pelaaja kerryttää myös tasoja, jotka auttavat haalimaan käyttöön aina vain enemmän kortteja matkan varrelta. IGN-sivustolle antamassaan haastattelussa Gwent-ohjaaja Vladimir Tortsov toteaa, että kaiken avatakseen ja nähdäkseen pelin on määrä tarjota pelattavaa noin 30 tunnin edestä. Kokemusta pääsee muokkaamaan myös sekä rennommaksi että haastavammaksi erinäisillä muuttujilla.

 

Ajallisesti peli sijoittuu satojen vuosien päähän ennen Geralt Rivialaisen syntymää kertoen maagi Alzurista, jolla on oli muun muassa oma vaikutuksensa noiturien syntyyn. Hirveän tarinavetoista CD Projektilla ei olla haluttu Rogue Magesta silti tehdä, vaan pääpaino sen suunnittelussa on ollut juurikin pelillisissä ideoissa. Sen juonen ei ole myöskään toimia virallisena CD Projektin Witcher-kaanonin laajentajana.

Pelaamaan Gwent: Rogue Magea päästään niin pc:llä kuin mobiililaitteilla. Pelin pelaaminen onnistuu halutessaan offline-tilassa, joskin netin pistetilastojen seuraamisen ja tallennusten siirtäminen alustoilta toiselle vaativat luonnollisesti nettiyhteyden käyttöä.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa