Yllätys! Uusi yksinpelattava League of Legends -roolipeli julkaistiin – myös jälleen yksi tuleva sivuosa paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Yllätys! Uusi yksinpelattava League of Legends -roolipeli julkaistiin – myös jälleen yksi tuleva sivuosa paljastui

16.11.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
League of Legends, Song of Nunu, League of Legends Story, Ruined King, Airship Syndicate, Riot Games, Riot Forge,

Uusi League of Legends -peli on saanut yllätysjulkaisun tällä viikolla.

Ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta saataville ilmestyi tiistaina Ruined King: A League of Legends Story, joka on moninpelin sijaan yksinpelattava rooliseikkailu. Pelistä on vastannut Darksiders- ja Battle Chasers: Nightwar -konkareista koostuva Airship Syndicate ja sille kertyy hintaa 30 euron verran.

Saatavilla Ruined King: A League of Legends Story on niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille sekä pc:lle. Tulossa on myöhempänä ajankohtana lisäksi PlayStation 5- ja Xbox Series -versiot, jotka ovat PS4- ja Xbox One -versioiden hankkineille.

Ruined Kingin on julkaissut League of Legendsista vastaavan Riot Gamesin erillinen Riot Forge -osasto, joka on luvatusti näin tiistaina julkaissut myös rytmipeli Hextech Mayhem: A League of Legends Storyn. Riot Forgen tarkoituksena olisikin laajentaa League of Legends -sarjaa vielä useammilla uusilla sivuosilla.

Jo ennakkoon tiedossa on ollut, että tuloaan tekee myös vielä tasoloikkaseikkailu CONV/RGENCE. Julkaisunsa se saa ensi vuoden puolella. Täysin uutena julkistuksena Riot on tiistaina lisäksi vahvistanut, että vuoden 2022 aikana julkaisunsa saa myös Song of Nunu: A League of Legends Story, joka on Rime-tekijä Tequila Worksin uusi kolmiulotteinen toimintaseikkailu perustuen tietysti League of Legends -hahmo Nunuun.

Ohessa tuoretta videomateriaalia kaikista edellä mainituista uutuuksista. Ohessa on myös tuoreita kuvia Song of Nunusta.

Lähde: Riot Forge

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja