Yllätyspeli Corruption 2029 paljastui Mutant Year Zero -tekijöiltä – julkaisu jo loppukuusta / Uutiset / pelaaja.fi

Yllätyspeli Corruption 2029 paljastui Mutant Year Zero -tekijöiltä – julkaisu jo loppukuusta

8.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Corruption 2029, Mutant Year Zero, strategia, The Bearded Ladies, taktikointi, 17, helmikuuta, Epic Games Store,

Uusi taktikointipeli on saapumassa yllättäen markkinoille helmikuun 17. päivä. Peli on Corruption 2029 ja sen on tehnyt Mutant Year Zero: Road to Edenista aiemmin vastannut ruotsalaiskehittäjä The Bearded Ladies.

Lähitulevaisuuden dystooppiseen Amerikkaan sijoittuvassa naksuttelussa puhuvat mutanttieläimet on vaihdettu futuristisiin sotilaisiin, mutta Mutant Year Zeron henkeä on silti yhä mukana. Taistelemiseen on ujutettu mukaan esimerkiksi hiippailumahdollisuus, sillä peli alueiden tutkailu ennen yhteenottoa voi osoittautua hedelmälliseksi ideaksi tiukoissa paikoissa. Noin ylipäätänsä kehittäjät lupaavat myös haastavaa kokemusta taktikointifaneille.

Corruption 2029:ää kaupitellaan Epic Games Storen kautta 20 eurolla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Näyttää ihan olala titanfall ilman titaaneja :p

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Olisikohan tämä samanlainen kuin nämä uudemmat xcom pelit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei mikään ihme että tulee yllättävän(?) nopeasti sillä tämähän on Mutant Year Zero uusilla skineillä. Täysin samalta vaikuttaa muuten. Tietenkin jotain pientä viilausta siellä varmasti on mutta jos on Mutantia pelannut niin sokea pitää olla ettei yhtäläisyyttä näe.

Mutant ei sitten ilmeisesti kiinnostanut eli myynyt ja nyt yritetään tällaista geneeristä sotamies-lookkia saman pelin päälle. Tylsää ja turhauttavaa, siis luultavasti kehittäjillekin. Olihan Mutant sentään selvästi omaperäisempi peli, joka oli muutenkin oikein toimiva ja vähän erilainen "XCOM".

No, koska Mutant oli hyvä peli (vaikka XCOM jäi itsellä kesken) niin pitää tätäkin testata vaikka pelistä puuttuu juuri se olennainen mielenkiintoinen seikka, eli erikoiset hahmot.

Nostoja