Ylös ja lenkille, PS4-pelaajat! Runner3 on tulossa hyvinkin pian / Uutiset / pelaaja.fi

Ylös ja lenkille, PS4-pelaajat! Runner3 on tulossa hyvinkin pian

7.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Kuluvan vuoden alkupuolella jo pc:llä ja Switchilla hypellyt Runner3 vipeltää seuraavaksi PlayStation 4:lle. Uudella alustalla rytmikäs loikintapeli pääsee loistamaan 13. marraskuuta muutamien uudistusten kera.

Sopivasti uutta versiota varten kehittäjä Choice Provisions on liiskannut Runner3:n hajanaisia bugeja, hienosäätänyt muutamia toiminnallisuuksia ja tarjonnut aina vain monipuolisemman keinon säätää pelin vaikeustasoa. Vaikuttamaan pääsee kevyesti esimerkiksi tarkastuspisteiden ja vihollisten määrään niin kuin myös hajanaisiin avustuksiin. Samalla pisteytystä on muutettu huomiomaan laajemmin se, millaisilla asetuksilla peliä pelaa.

Täydellisyyden tavoittelunkin pitäisi olla jatkossa sujuvampaa. Molempia tatteja painamalla hahmonsa voi kaataa nimittäin omatoimisesti siltä varalta, jos vaikkapa matkan varrelle jäi jotain kerättävää ja juoksija pitäisi päästä nopeasti takaisin tarkastuspisteelle.

Kaikki uudistukset saapuvat toki myös Runner3:n nykyisiin versioihin. Tämä tapahtuu ilmaisella päivityksellä.

Runner3:n parantelun ja PS4-kääntelyn lisäksi Choice Provisions on parhaillaan kiireinen myös uuden Bubsy-tasoloikkapelin kanssa. Hyvin paljon Runner-pelien henkeen tehty uutukainen saapuu ensi vuonna.

Lähde: Choice Provisions

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja