Yoshin 3DS-paluu, tankkitoimintaa ja muuta mukavaa pientä – tässä Nintendon Direct-julkistuksia

Nintendon uusin Direct-lähetys sisälsi jälleen pieniä julkistuksia koskien niin vanhoja kuin uusiakin nimikkeitä.

1.9.2016 20:03

Wii U:lle viime vuonna saapunut tasoloikkapeli Yoshi’s Woolly World saapuu seuraavaksi 3DS:lle. Poochy & Yoshi’s Woolly Worldiksi kutsuttu uusi versio nähdään helmikuun 3. päivä ja se saapuu tarjoamaan koettavaksi sekä kaikki Wii U:lta tutut Woolly World -kentät että myös kourallisen verran uusia Poochy-koirahahmoon keskittyviä tasoja.

Yoshin paluusta 3DS:lle kuultiin osana Nintendon tuoreinta Direct-lähetystä, jonka yhteydessä Nintendo teki jälleen myös joukon muita pienempi julkistuksia. Tiedossa nyt esimerkiksi on, että pulmapeli Picross 3D Round 2 saapuu Eurooppaan 2. joulukuuta ja että 3DS:n Animal Crossing: New Leaf -peli on saamassa tuen Amiibo-hahmoille ja -korteille ilmaisella päivityksellä. StreetPass Mii Plaza on sekin laajentunut nyt uusilla peleillä sekä tuella mahduttaa jonoon nyt kaikkiaan 100 tavattua Mii-hahmoa kerralla.

Myös Zelda-pelien maailmassa on tapahtunut. 3DS:n Hyrule Warriors: Legends on saanut tänään kolmannen laajennuspakettinsa, joka keskittyy tällä kertaa Spirit Tracks– ja Phantom Hourglass -aiheisiin hahmo- ja varustelisiin. Nintendo on myös vahvistanut, että se on tuomassa joulukuussa kauppoihin klassisiin Zelda-peleihin pohjautuvia Amiibo-figureeja, joita voi hyödyntää jollain tavalla hyödyksi myös ensi vuonna saapuvassa The Legend of Zelda: Breath of the Wildissa.

Direct-lähetyksensä yhteydessä Nintendo ehti paljastaa myös ensi vuonna Eurooppaan saapuvan ladattavan tankkimoninpelin nimeltä Tank Troopers. Se myös varmisti, ettei Dragon Quest VIII:n 3DS-versio ehdi länteen tosiaan vielä täksi vuodeksi. Parhaillaan Euroopassa on mahdollista päästä myös käsiksi lokakuussa julkaistavan Rhythm Heaven Megamixin demoversioon.

Kokonaisuudessaan uusimman Direct-setin voi kurkata alta.

Lisää luettavaa