YouTube-suosikki PewDiePie perusti oman supertähtien iskuryhmänsä

Viraalitähti PewDiePie pani pystyyn oman YouTube-supersankariryhmänsä.

17.1.2016 12:00

Ruotsalainen YouTube-kestosuosikki Felix ”PewDiePie” Kjellberg suuntaa uusille urille.

Kjellberg ilmoitti tällä viikolla perustaneensa yhdeksän suositun YouTube-kanavan verkoston, jonka nimissä tubettajatähdet tulevat tuottamaan uudenlaista yhteissisältöä. Revelmode-nimellä kulkevan, Disneyn kanssa yhteistyössä pyöritetyn verkoston perustajajäseniin kuuluvat Kjellbergin ohella muiden muassa tämän tyttöystävä Marzia ”CutiePieMarzia” BisogninMark ”Markiplier” Fischbach, sekä Seán ”Jacksepticeye” McLoughlin.

– Idea Revelmodeen syntyi omista kokemuksistani, ja sen päämääränä on tuoda yhteen Avengers-henkinen ryhmä lahjakkuuksia, jotka voivat työskennellä ja tehdä bisnestä yhdessä, Kjellberg kertoo lausunnossaan.

Revelmoden potentiaali on Kjellbergin mukaan lähes rajatonta: yhteisön suunnitelmissa on videomateriaalin ohella muun muassa musiikkia, vaatteita, pelejä ja hyväntekeväisyystempauksia. Yhteensä verkoston jäsenillä on yli sata miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa, joten yleisön puute tulevia projekteja tuskin tulee vaivaamaan.

Tällä hetkellä Revelmoden kädet ovat täynnä yhdeksän jäsenensä kanssa, mutta Kjellberg kertoo toivovansa myös pienempien YouTube-kanavien pääsevän mukaan toimintaan myöhemmin tavalla tai toisella.

Verkostosta voi kuulla lisää suoraan miehen itsensä suusta alta.

Lähde: Revelmode, Variety

Lisää luettavaa