Ysäriklassikko Battlezone palaa keväällä Battlezone 98 Reduxina – katso video

Battlezone palaa keväällä Battlezone 98 Reduxin muodossa. Uusi traileri näyttää, mistä on kyse.

17.2.2016 02:16

Brittikehittäjä Rebellion on antanut virallisen nimen viime kesänä paljastamalleen Battlezone-tietokonepelin remasteroidulle versiolle. Uutukaista studio kutsuu jatkossa Battlezone 98 Reduxiksi ja se on aikeissa saada tuotoksensa moderneille tietokoneille vielä kevään aikana.

Nimijulkistuksen rinnalla remasteroidusta Battlezonesta on saatu julki nyt myös ensimmäinen traileri ja joukko kuvia. Ne antavat erityisesti osviittaa jo Reduxin kevyesti silotellusta visuaalisesti annista, mutta muistuttavatpa ne myös, miten Battlezone tuokaan yhteen ensimmäisen persoonan räiskinnän ja reaaliaikaisen taktikoinnin.

Lukkoon on nyt myös lyöty, että Reduxista löytyy tuki Steam Workshopin modeille.

Rebellionin tuella Battlezone 98 Reduxia on työstänyt vähemmän tunnettu pelitalo Big Boat Interactive. Parhaillaan Rebellion on kiireinen myös ainakin virtuaalitodellisuuslaseja varten kehitetyn toisen Battlezone-pelin kanssa. Aiemmin yhtiö on tullut tutuksi niin Sniper Elite– kuin Alien versus Predator -sarjasta.

Vuodelta 1998 tutun Battlezonen kehityksestä vastasi aikoinaan alunperin Activision. Peli kuuluu periaatteessa samaan sarjaan kuin Atarin vuonna 1980 julkaistu samaa nimeä kantava tankkikolikkopeli.

Lähde: Rebellion

Lisää luettavaa