Ysäriklassikko Battlezone palaa keväällä Battlezone 98 Reduxina – katso video / Uutiset / pelaaja.fi

Ysäriklassikko Battlezone palaa keväällä Battlezone 98 Reduxina – katso video

16.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Brittikehittäjä Rebellion on antanut virallisen nimen viime kesänä paljastamalleen Battlezone-tietokonepelin remasteroidulle versiolle. Uutukaista studio kutsuu jatkossa Battlezone 98 Reduxiksi ja se on aikeissa saada tuotoksensa moderneille tietokoneille vielä kevään aikana.

Nimijulkistuksen rinnalla remasteroidusta Battlezonesta on saatu julki nyt myös ensimmäinen traileri ja joukko kuvia. Ne antavat erityisesti osviittaa jo Reduxin kevyesti silotellusta visuaalisesti annista, mutta muistuttavatpa ne myös, miten Battlezone tuokaan yhteen ensimmäisen persoonan räiskinnän ja reaaliaikaisen taktikoinnin.

Lukkoon on nyt myös lyöty, että Reduxista löytyy tuki Steam Workshopin modeille.

Rebellionin tuella Battlezone 98 Reduxia on työstänyt vähemmän tunnettu pelitalo Big Boat Interactive. Parhaillaan Rebellion on kiireinen myös ainakin virtuaalitodellisuuslaseja varten kehitetyn toisen Battlezone-pelin kanssa. Aiemmin yhtiö on tullut tutuksi niin Sniper Elite- kuin Alien versus Predator -sarjasta.

Vuodelta 1998 tutun Battlezonen kehityksestä vastasi aikoinaan alunperin Activision. Peli kuuluu periaatteessa samaan sarjaan kuin Atarin vuonna 1980 julkaistu samaa nimeä kantava tankkikolikkopeli.

Lähde: Rebellion

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Nyt on ainakin sellainen redux, joka todellakin kiinnostaa. Kuului suosikkipeleihini pentuna, vaikka pyyhkikin lattiaa allekirjoittaneella siinä iässä ja niillä englannin taidoilla. Se tunnelma esim Marsin pinnalla, kun näkyvyys on muutama kymmenen metriä, oma laivue etenee kohti tuntematonta ja sumuverhon voi koska tahansa rikkoa vihollisen avaruustankkiarmada. Siinä oli sitä jotain.

Käyttäjän Janne Pyykkönen kuva
Janne Pyykkönen

Pelasin tätä aivan hullun lailla aikoinaan. Erittäin jees uusinta.

Nostoja