Ysäriklassikko Flashbackin suunnittelijalta uusi peli alkavalla viikolla

Flashback-suunnittelija Paul Cuisset valmistautuu julkaisemaan jälleen uuden Kickstarter-rahoitteisen Subject 13 -pelinsä.

25.5.2015 01:11

Alkava viikko on tuomassa tullessaan uuden pelin Flashbackin suunnitelleelta Paul Cuissetilta. Toukokuun 28. päivä sekä Windows- että Mac-koneille ankkurinsa iskee Subject 13, jonka kehitys on tapahtunut Syberia– ja Still Life -sarjasta tutussa ranskalaisessa Microids-studiossa.

Seikkailupelien genreä edustava Subject 13 on jälleen yksi Kickstarterin kautta rahoitettu peli. Sille haettiin suositusta joukkorahoituspalvelusta varoja viime heinäkuussa ja se onnistui saamaan kasaan reilut 43 000 dollaria.

Subject 13 on Cuissetin enimmäinen peli sitten vuonna 2013 julkaistun Flashbackin uusioversion, joka keräsi roimasti kritiikkiä maailmalla niin tekniikkaansa kuin myös ylipäätänsä pelattavuutensa osalta. Sitä ennen Cuisset oli mukana työstämässä myös kauhupeli Amya, joka sekään ei kömpelyydellään lopulta pelaajia hurmannut. Ehkä lopputulos on nyt kuitenkin positiivisempi kokemus.

Lisää luettavaa