Ysäriklassikon on taas aika jatkua – Flashback 2 paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Ysäriklassikon on taas aika jatkua – Flashback 2 paljastui

4.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Vuoden 1992 peliklassikko Flashback on tekemässä jälleen kerran paluun. Ranskalaisjulkaisija Microids on vahvistanut Twitter-tilillään, että Flashback 2 on parhaillaan tuotannossa ja tarkoituksena tuoda konsoleille sekä pc:lle vuoden 2022 aikana.

Siihen yksityiskohdat toistaiseksi jäävätkin. Microids on kyllä julkaissut peliä kevyesti kiusoittelevan logon, mutta muuten lisätietoja joudutaan vielä odottelemaan.

Aiemmin Microids on työskennellyt Flashbackin parissa uudelleenjulkaisemalla toimintaseikkailuklassikon tuoreemmilla alustoilla Flashback 25th Anniversary -juhlapaketin muodossa. Klassikko sai vuonna 2013 myös uusioversion Ubisoftin julkaisemana ja ranskalaiskehittäjä VectorCellin työstämänä. Täysin ilman jatkoakaan se ei ole vuosien varrella jäänyt, sillä vuonna 1995 julkaisunsa sai pelin tarinaa laajentanut Fade to Black.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Ummm, en ollut pyytänyt ja tuli täytenä yllätyksenä. En tiedä miten reagoida, minulla ei ole minkäänlaisia odotuksia...mutta Microids julkaisi XIII Remaken hiljattain, joten luottamukseni katosi samantien.

Ihan rehellisesti haluan kuitenkin kysyä: Pyysikö kukaan tätä?

Käyttäjän make72 kuva
make72

Kyllä mä odotan innolla jos vaan onnistuu tekeen sen alkuperästä kunnioittaen.
Sen verran kovii pelejä on Another world ja Flashback.Itseltä löytyy viellä Amigan alkuperäinen Another world (cib) ja Flashback Megadriveen.

Nostoja