Ysäriräiskintä Shadow Warrior tekee paluuta

Hard Reset -kehittäjä Flying Wild Hog pyrkii palauttamaan Shadow Warriorin takaisin kehiin.

11.5.2013 08:45

3D Realmsin vanha ensimmäisen persoonan toimintapeli Shadow Warrior on palaamassa. Hard Reset -räiskinnästä vastannut Flying Wild Hog on ilmoittanut työstävänsä pelistä parhaillaan eräänlaista uudelleenlämmittelyä yhteistyössä Hotline Miamin julkaisseen Devolver Digitalin kanssa.

Peliä varten on luotu jo jonkinlaiset kotisivut, mutta siitä ei ole kuitenkaan vielä erityisemmin jaettu yksityiskohtia. Esimerkiksi alustoistakaan ei ole vielä varmuutta.

Aiemmin kuluneella viikolla Devolver vihjasi julkistuksesta pystyttämällä Steamin Greenlight-palveluun sivun jonkinlaista teräanalysaattoriohjelmistoa varten, mihin liittyen julkisuuteen tuotiin myös oheinen video. Ohjelmiston kehittäjäksi ilmoitettiin Zilla Enterprises, joka on alkuperäisestä Shadow Warriorista tuttu ilkeä suuryritys.

Shadow Warrior näki päivänvalon vuonna 1997. Se käytti hyödykseen Duke Nukem 3D:stä tuttua pelimoottoria ja tarjosi muun muassa mahdollisuuden sekä räiskiä että sivaltaa katanalla vihollisia nurin. Peli muistetaan erityisesti stereotyyppisestä tavastaan käsitellä aasialaisia teemojaan.

Alkuperäisestä pelistä julkaistiin versio iOS-laitteille viime vuonna.

Lähde: Flying Wild Hog (Facebook), Steam Greenlight

Lisää luettavaa