Ysäriräiskintä Shadow Warrior tekee paluuta / Uutiset / pelaaja.fi

Ysäriräiskintä Shadow Warrior tekee paluuta

11.05.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

3D Realmsin vanha ensimmäisen persoonan toimintapeli Shadow Warrior on palaamassa. Hard Reset -räiskinnästä vastannut Flying Wild Hog on ilmoittanut työstävänsä pelistä parhaillaan eräänlaista uudelleenlämmittelyä yhteistyössä Hotline Miamin julkaisseen Devolver Digitalin kanssa.

Peliä varten on luotu jo jonkinlaiset kotisivut, mutta siitä ei ole kuitenkaan vielä erityisemmin jaettu yksityiskohtia. Esimerkiksi alustoistakaan ei ole vielä varmuutta.

Aiemmin kuluneella viikolla Devolver vihjasi julkistuksesta pystyttämällä Steamin Greenlight-palveluun sivun jonkinlaista teräanalysaattoriohjelmistoa varten, mihin liittyen julkisuuteen tuotiin myös oheinen video. Ohjelmiston kehittäjäksi ilmoitettiin Zilla Enterprises, joka on alkuperäisestä Shadow Warriorista tuttu ilkeä suuryritys.

Shadow Warrior näki päivänvalon vuonna 1997. Se käytti hyödykseen Duke Nukem 3D:stä tuttua pelimoottoria ja tarjosi muun muassa mahdollisuuden sekä räiskiä että sivaltaa katanalla vihollisia nurin. Peli muistetaan erityisesti stereotyyppisestä tavastaan käsitellä aasialaisia teemojaan.

Alkuperäisestä pelistä julkaistiin versio iOS-laitteille viime vuonna.

Lähde: Flying Wild Hog (Facebook), Steam Greenlight

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän R.Gamer kuva
R.Gamer

Mahtavaa!! pitääkin kaivaa jostain kaapin pohjalta alkuperäinen peli ulos, ja kattoo jos sais toimimaan.

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

Ai että sen verran loestava oli kyllä aikanansa että innolla odottelen mitä saavat aikaan.

Käyttäjän Diego McBonana kuva
Diego McBonana

Shadow Warrioria on tullut pelattua moninpelinä enemmän kuin mitään muita genren pelejä. Taakse jäivät Doom, Quake, CS ja monet muut. Huumori oli tässä pelissä kohdillaan.

Jos on peli ja sen huumori unohtunut tai entuudestaan tuntematon, niin linkin takaa löytyy loistavia videoita pelistä. http://www.youtube.com/playlist?list=PL00811B99FBA07DC5

Käyttäjän Vilitsu kuva
Vilitsu

Yksi loistava peli. Toivottavasti tulee hyvä ja vielä joskus jos tekisivät ton Outlaws uusinta version nii nam nam

Käyttäjän Juup87 kuva
Juup87

En edes muistanut koko peliä ennempää kuin katsoin pari videota. Kaverilta tuli aikoinaan lainattua ja muistaakseni oli ihan kohtuu hyvä. Jatkoa sopii toivoa jos alkuperäinen tyyli on vielä tallella.

Nostoja