Zelda-henkeä pursuava suomalaispeli Oceanhorn saapuu pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Zelda-henkeä pursuava suomalaispeli Oceanhorn saapuu pc:lle

17.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Reilu vuosi sitten Applen iOS-laittella jo tavattu Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas saa pc-julkaisun. Helsinkiläisen Cornfox & Brothersin kehittämä tuotos on napattavissa Steamista maaliskuun 17. päivä 15 euron hintaan.

Oceanhorn on vahvasti The Legend of Zelda -sarjan inspiroima seikkailu. Pelissä pelaajat lähtevät tutkimaan muinasen Oceanhorn-merihirviön ja Arkadian kuningaskunnan arvoitusta, mikä tapahtuu niin pulmia ratkomalla, erilaisia varusteita haalimalla ja paikoin myös miekkaa heiluttamalla. Myös seilaaminen on merkittävä osa pelikokemusta.

– Meille oli alusta asti selvää, että Oceanhornin kaltainen nostalginen seikkailupeli olisi kuin kotonaan pc:llä. Mobiiliversion valtaisa suosio antoi meille mahdollisuuden tuoda peli myös Steam-yleisön iloksi, Cornfox & Brothersin perustajajäsen ja luova johtaja Heikki Repo kertoo studion tiedotteessa.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana Final Fantasy -veteraani Nobuo Uematsu ja SaGa-konkari Kenji Ito ovat olleet säveltämässä peliin musiikkia yhdessä Oceanhornin pääsäveltäjä Kalle Ylitalon kanssa.

Trailerin Oceanhornin pc-versiosta voi katsastaa ohesta. Englanninkielen ohella peli tulee olemaan pelattavissa myös suomeksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, kiinaksi, japaniksi, koreaksi, portugaliksi, venäjäksi ja italiaksi.

Pelaaja-lehden arvostelun Oceanhorn: Monster of Uncharted Sean iOS-versiosta voi lukaista tästä.

Lähde: Cornfox & Brothers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Hienoa, olenkin aina halunnut pelata Oceanhornia, mutta Applettomuuden takia pelkäsin, etten koskaan pääsisi kokemaan tätä peliä. Toivottavasti porttaavat myös Linuxille.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvä juttu mutta konsolilla pelaisin silti mieluiten. Reilusti parempi kuitenkin tämäkin kuin iOS-yksinoikeus.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Pelaamalla tämän Wind Waker HD:n ja AC: Black Flagin perään saankin kivasti pelattua eheän "meri-trilogian".