Zelda-sarjan sankari Link saa naispuolisen vastineen – tässä saapuu Linkle / Uutiset / pelaaja.fi

Zelda-sarjan sankari Link saa naispuolisen vastineen – tässä saapuu Linkle

13.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Nintendo on paljastanut hippusen verran uusia tietoja 3DS:lle matkalla olevasta Zelda-toimintapeli Hyrule Warriors Legendsista. Tiedossa nyt muun muassa on, että peli julkaistaan Euroopassa 25. maaliskuuta ja että saapuessaan sen voi napata omakseen niin sekä perusversion että myös erikoisversion muodossa.

Kenties se kaikkein mielenkiintoisin julkistus koskee kuitenkaan kokonaan uutta pelissä nähtävää Zelda-sarjan hahmoa. Kyseessä on Linkle, joka on eräänlainen naispuolinen vastine pelisarjan tavanomaiselle Link-sankarille. Toisin kuin voisi helposti myös luulla, ei hahmo ole minkäänlainen halpa kopio Linkista, vaan tämä omaa täysin oman taistelutyylinsä, joka rakentuu potkujen ja varsijousien käytön varaan.

Toiminnassa Linklen voi nähdä oheisessa Hyrule Warriors Legendsin uudessa trailerissa. Video esittelee hieman myös muita pelin tuoreita hahmoja Tetrasta, Skull Kidiin, Toon Linkiin ja Hyrulen kuninkaaseen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Kunhan vain jossain versiossa nuo sisällöt saa Wii U versioon, koska en todellakaan halua ostaa tuollaista peliä toista kertaa jollekin käsikonsolille.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Miten Linklen on tarkoitus lisätä nuolia varsijousiinsa, jos se ampuu molemmilla käsillä? Arvaan, ne ovat maagisia, itselataavia varsijousia...

Mutta herääkin kysymys, että syntyikö Linkle juurikin sen vanhan trailerikohun myötä? Kun jotkut ihmiset katsoivat, että Hyrule Warriorsin trailerissa Link näytti ihan joltain naishahmolta? Joten tyypit Nintendolla sanoivat "Mikä ettei?" ?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä mecha_no_maniac

Miten Linklen on tarkoitus lisätä nuolia varsijousiinsa, jos se ampuu molemmilla käsillä? Arvaan, ne ovat maagisia, itselataavia varsijousia...

Mutta herääkin kysymys, että syntyikö Linkle juurikin sen vanhan trailerikohun myötä? Kun jotkut ihmiset katsoivat, että Hyrule Warriorsin trailerissa Link näytti ihan joltain naishahmolta? Joten tyypit Nintendolla sanoivat [i]"Mikä ettei?"[/i] ?

Ettei vaan olisi enemmän "SJW" -rupusakin aikaansaannoksia? Miksi vasta nyt naispuolinen Link, jos asialla ei olisi mitään tekemistä tuon ylipursuavan tasa-arvoisuuden ja muun paskan tavoittelun johdosta. Samasta syystä saatiin varmaan juuri sensuurit Street Fighteriin ja jos se oli vain puhtaasti sitä, että eivät halunneet M-luokitusta tyhmässä Amerikassa, niin olisivat sensuroineet sen vain siellä. Samaan tapaan, kuin sensuroivat Beyond: Two Soulsin vain PAL-alueilla, että saatiin PEGI16 kanteen 18:sta sijaan.

Kuitenkin pidän Linkleä tervetulleena lisänä. Varsinkin, kun tuppaan aina valitsemaan naishahmon, jos valinta on tarjolla. Ihan vain aiksi, että silmä lepää naisen perää katsellessa enemmän, kuin miehen. Ihan sama mitä kukin siitä ajattelee.

Käyttäjän Miizozo kuva
Miizozo
Lainaus käyttäjältä snaketus

Miksi vasta nyt naispuolinen Link, jos asialla ei olisi mitään tekemistä tuon ylipursuavan tasa-arvoisuuden ja muun paskan tavoittelun johdosta.

Tasa-arvoisuuteen pyrkiminen paskan tavoittelua? Ebin kärjistys, hermanni.

Tasa-arvoa tai ei, kyllä Linkle tännekin kelpaisi - vaikka ihan omankin pelinsä päähahmoksi. Tosin mitään 3DS-versiota en minäkään Hyrule Warriorsista aio hankkia, vaan tahtoisin DLC:nä (vaikka maksullisena sitten) emopeliin WiiU:lle.

Käyttäjän Ankfank kuva
Ankfank

Linkleähän kaavailtiin peliin jo kehitysvaiheessa mutta hylättiin: http://kotaku.com/theres-a-female-link-and-her-name-is-linkle-1620664557 . Ja lainaten:

Lainaus

Even though female Link appears on a page called "previously unseen rejected characters," it sure would be surprising if Linkle didn't end up in Hyrule Warriors at some point.

Nostoja