Zelda-vaikutteinen suomalaispeli Oceanhorn pian PS4:lle ja Xbox Onelle

Helsinkiläisen Cornfox & Brothersin kovin Zelda-vaikutteinen Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas on pian pelattavissa ihan konsoleillakin.

15.8.2016 10:08

Mobiililaitteille alunperin kehitetty ja siitä myöhemmin myös pc:lle saapunut Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas on pian pelattavissa myös konsoleilla. Syyskuun 7. päivä peli saadaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle siitä työstettyyn pc-versioon pohjautuen.

Oceanhorn on ollut alunperin suomalaisen Cornfox & Brothers -studion käsialaa, joskin konsoleille sitä on työstänyt alankomaalainen käännösstudio Engine Software. Pelin on luvattu pyörivän konsoleilla vastaten pc-version Ultra-asetuksia ja tukien niin 1080p-resoluutiota kuin myös 60 ruutua sekunnissa pyörivää ruudunpäivitystä.

Alkuperäisten mobiiliversioiden tapaan myöskin konsoleilla Oceanhorn on raskaasti varsinkin Nintendon Zelda-peleiltä vaikutteita ottanut toimintaseikkailupeli. Äänimaailmansa osalta pelistä löytyy kyllä myös hippunen Final Fantasya ja Mana-sarjaa, sillä pelin pääsäveltäjä Kalle Ylitalon lisäksi musiikkia Oceanhorniin ovat olleet mukana luomassa niin Nobuo Uematsu kuin Kenji ito.

Pc:n version tapaan Oceanhorn kustantanee konsoleilla noin 15 euroa.

Lähde: Cornfox & Brothers

Lisää luettavaa