Zelda-vertauksia haalinut Windbound esittäytyy 21 minuutin pelikuvavideolla / Uutiset / pelaaja.fi

Zelda-vertauksia haalinut Windbound esittäytyy 21 minuutin pelikuvavideolla

5.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Windboud, 5 Lives Studios, Zelda, Deep Silver, selviytyminen,

Värikylläinen WIndbound on herättänyt tasaiseen tahtiin huomiota, kun se julkistettiin ensimmäistä kertaa huhtikuussa, ja nyt julkaisun lähestyessä siihen on saatu tähän asti pisin katsaus. Tuoreella videolla julki kun on tuotu kaikkiaan 21 minuuttia pelikuvaa uutukaisesta.

Videolla pelin pääanimaattori ja studio 5 Livesin perustajajäsen Mitch Clifford saattaa katsojat läpi seikkailun varhaisempia vaiheita. Tutustumaan päästään niin kuivalla maalla tapahtuvaan toimintaan kuin merellä seilaamiseen. Alussa pelaajan varustus on hyvin heikoissa kantimissa, mutta resursseja keräämällä parantamaan pääsee niin omia työkalujaan kuin tietysti venettään. Pyhäkköjä löytämällä päähenkilö Karan taitojakin päästään parantelemaan.

5 Lives kuvailee Windboundia yleisesti selviytymispeliksi, mutta selvää on, että varsinkin Zelda-sarja on niin Breath of the Wildin kuin Wind Wakerinkin osalta innoittanut tekijöitä. Peli on matkalla Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Switchille, pc:lle ja Stadialle 28. elokuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja