Zeldamainen A Knight’s Quest sai uuden trailerin ja julkaisuikkunan / Uutiset / pelaaja.fi

Zeldamainen A Knight’s Quest sai uuden trailerin ja julkaisuikkunan

11.09.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
A Knight's Quest, Curve Digital, Sky 9 Games

Julkaisija Curve Digital ja Sky 9 Games -studio ovat julkaisseet uuden trailerin toimintaseikkailupeli A Knight’s Questista, joka tuodaan nykyisile alustoille kuluvan syksyn aikana.

Minuutin kestävällä trailerilla nähdään selkeästi pelin Zelda-inspiraatiot niin pelattavuuden kuin ulkoasun osalta, kun ritarisankari Rusty jakaa oikeutta miekallaan ja tutkii perin fantasiamaisia metsiä ja luolastoja.

Tämän lisäksi toimintaa siivitetään ongelmanratkonnalla, tasoloikinnalla sekä erikoiskyvyillä, joihin lukeutuvat muun muassa näkymättömyys sekä muuttuminen jättimäiseksi lumipalloksi tai liekiksi.

A Knight’s Quest julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille syksyn aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Oceanhorn oli myös Zelda-kopio ja kuten tämä, näytti sekin hyvältä videolta. Peli oli kuitenkin lopulta vain ihan hyvä. Ei mikään mikä olisi mieleen jäänyt ja nimikin piti googlettaa. Zeldalta voi näyttää mutta hankalampi on saada se sama fiilis ja tuntuma siihen. Katsellaan nyt kuitenkin.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Hyvin kiteytetty asia! Olen myös pelaillut useampaa peliä joka on mainostettu sanoilla 'Zeldamainen' tai jotain yhtä suureellista. Suurin osa on jäänmyt kesken ja unohtunut heti kättelyssä. Jostain syystä 2D Zeldan tunnelmaa on vain lähes mahdotonta kopioida. Itsellä menevät pelit suoraan ignore listalle, mainoksella 'Zeldamainen'.