Zeldan henki pihisee kovana uutuusseikkailu World to the Westissa

2D-pulmaloikintapeli Teslagradin luonut norjalaiskehittäjä Rain Games on paljastanut virallisesti seuraavan projektinsa nimeltä World to the West. Metroid-hengen sijaan uutukainen on ottanut tällä kertaa enemmän Zelda-vaikutteita.

5.3.2016 22:00

Norjasta asti pelejä tehtaileva pelistudio Rain Games on paljastanut virallisesti seuraavan kaupallisen projektinsa. Viimeisinä kuukausina studio on keskittänyt voimavarojaan World to the West -nimiseen tuotokseen, joka sijoittuu tapahtumiltaan samaan universumiin kuin kehittäjien aikaisempi nimike Teslagrad.

Teslagradista poiketen World to the West ei ole enää kuitenkaan Metroid-henkeä uhkuva sivulta kuvattu pulmaloikinta, vaan tällä kertaa enemmän Zelda-sarjalta lainaava toimintapulmaseikkailu. Pelin pelaaminen tapahtuu nyt lintuperspektiivistä, josta käsin pelaajat niin hutkivat tietään eteenpäin sekä ratkovat monenlaisia matkan varrella tielle tulevia pähkinöitä. Hallittavaksi World to the West ei anna kuitenkaan vain yhtä hahmoa, vaan kaikkiaan neljä kyvyiltään toisistaan poikkeavaa sankaria. Ilmeisesti myös pasifisteillekin pelillä on tarjota mielenkiintoisia etenemisvaihtoehtoja.

Vielä toistaiseksi Rain Games ei ole halunnut vahvistaa, mille alustoille ja milloin World to the West on saapumassa. 1,6 miljoonaa pelaajaa puolelleen kerännyt Teslagrad on nähty tähän mennessä kuitenkin jo niin pc:llä kuin myös PS4:llä, PS3:lla, Vitalla ja Wii U:lla, joten World to the Westkaan jää tuskin vain harvojen ja valittujen huviksi. Ensi viikolla Teslagrad on itse asiassa saamassa julkaisunsa vielä myös Xbox Onellakin.

Lähde: World to the West (kotisivu)

Lisää luettavaa