Zeldan kansikuva paljastaa Wii-kotelot / Uutiset / pelaaja.fi

Zeldan kansikuva paljastaa Wii-kotelot

19.09.2006 // Kirjoittanut: LassiK
41

Tältä näyttää Legend of Zelda: Twilight Princessin kotelo. GoNintendo-sivuston käsiinsä saama kansitaide on sama, jota Nintendo vilautti valkokankaalla niin New Yorkin kuin Lontoonkin lehdistötilaisuuksissaan.

ZeldaCover.jpg

Twilight Princess ilmestyy Suomessa 8. joulukuuta Wiin julkaisupelinä. GameCube-version olemassaolo on yhä epäselvää, vaikkakin Jeux-France-sivuston mukaan Ranskan markkinointijohtaja Mathieu Minel vahvistaa, että peli julkaistaan joulukuun puolivälissä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En tiedä onko tuo kuva oikea(jos on, niin kyllä kelpaa), mutta ainakin tuon kotelon yläpalkin pitäisi olla virallinen ja tykkään siitä suuresti!

Käyttäjän MasterTK kuva
MasterTK

Yläpalkki on loistava, mutta toivottavasti Zeldasta tulisi joku collector's edition, jossa olisi pelkkä kuva ilman tuota palkkia. Silloin se olisi tappavan tyylikäs.

Käyttäjän Scarface kuva
Scarface

Muistuttaa liikaa Oblivionia.

Tämä on hienompi.

Käyttäjän Slash80 kuva
Slash80

Ihan hieno, vaikka tuo terävä linja vähän häiritsee. Varsinkin tuon suden harja leikkaantuu liian jyrkästi.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Yläpalkki on mahtava vaikkakin hitusen liian paksu.

Zeldan kansi on rumin Zelda-kansi :/

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Hyvän näköinen, vaikka muutamat seikat puhelisivatkin sitten sen iänikuisen feikkiyden puolesta, joista iäisyyden vanha arttikuva kantena vaikuttaa jolllain tapaa hieman laiskalta ratkaisulta. Toinen on sitten tuon nimen sijoitus, joka tosin voi olla ihan tyyliseikka, mutta se on enempi oikealla eikä niinkään keskellä koteloa - valtaosan peleistä nimet ovat täsmälleen keskellä ja täysin symmetrisesti. Lisäksi tuon valkoisen yläpalkin reuna tuota kuvaa vasten on tuhnuinen tuosta nousukohdasta jossa se kaventuu.

Tätä se netin epäluuloisuus teettää! :)

Hieno kansi silti ja voi kun kotelot olisivat vielä tuon reunuksen tavoin valkoisia. Oikein hienoja. Mahtavia :)

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Jes! Nintendo on viimein tajunnut passittaa suunnittelijansa muotoilukouluun. DS Lite ja Wii ovat jo itsessään erittäin tyylikkäitä, mutta nyt myös laitteiden sovellukset, paketointi ja mainonta ovat ottaneet huikean edistysaskeleen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eipä oikein herättänyt tunteita suuntaan tai toiseen. Mielestäni PLAYSTATION 3:n kannet ovat uuden sukupolven konsoleista komeimmat.

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

"Wau, mahtavaa, yläpalkki! Onpas melkoista suunnittelutaitoa tarvittu tuon suunnitteluun ;)"

No, eipä ole muut ennen tehneet noin hyvän näköistä pakkausdesignia, joten ilmeisesti sitä suunnittelutaitoa on oikeasti tarvittu hieman enempi ;)

Olettaen että kotelo on valkoinen :)

Käyttäjän Sharkie kuva
Sharkie

Jep, Wiin koteloista näyttää tulevan muikeita. Yksinkertaisessa nerokkuudessaan juuri tuo palkki hivelee silmää. Eikä Zelda-kansiarttikaan tunnu pahalta, päinvastoin.