Zeldan uusioversio vääntää salaisuuksia rautalangasta – Helpotusta luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Zeldan uusioversio vääntää salaisuuksia rautalangasta – Helpotusta luvassa

12.01.2015 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
4

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D ilmestyy kevään aikana Nintendon 3DS-konsolille. Nyt Nintendon Eiji Aonuma on kertonut, että pelin muistikirjaan on tulossa helpotusta.

Käytännössä Majora's Maskin muistikirja kasasi yhteen pelaajan tehtävät seikkailun aikana. Aonuman mukaan Zelda-pelien isä Shigeru Miyamoto oli sitä mieltä, että alkuperäisessä Nintendo 64:n Majora's Maskissa monet pelaajat eivät yksinkertaisesti huomanneet tai löytäneet kaikkia pelimaailmaan piilotettuja salaisuuksia. Tällä kertaa Miyamoto haluaa mahdolisimman monen pelaajan löytyvän pelimaailman pikkujippoja ja erikoisuuksia.

On mielenkiintoista nähdä, miten tämä tullaan toteuttamaan. Salaisuuksien löytämisessä kun on yleensä se kiva puoli, että ne ovat salaisuuksia. Mikäli hommasta tehdään liian helppoa, löytämisen riemu katoaa.

Lähde: Destructoid.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ihan oikein! Olen yleensä haasteen kannalla, mutta ilman muutoksia tää peli on ehdottomasti liian vaikea nykymarkkinoille tai siis nykypelaajille.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Kieltämättä aika osuva veto sillä alkuperäisessähän tämä Bombers Notebook sisälsi vain sivutehtävään kuuluvan hahmon pärstän, nimen, palkinnon ja ajan jolloin tämä sivuhahmo olisi ns. tavoiteltavissa. Mitä tälle sivuhahmolle sitten piti tehdä palkinnon saadakseen, oli aivan hämärän peitossa siihen asti että juttelit ko. hahmon kanssa.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Jos ajatellaan niinpäin että pelaajan on mahdollista vain avata selaimella läpipeluuohje tai vain jättää peli pelaamatta jos ei jokin asia onnistu muutamassa minuutissa, niin kyllähän siitä tulee edelleen se löytämisen tunne vaikka peli itsessään hieman enemmän avittaisi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Peleissä olikin mysteerejä tuolloin jotka vaati hieman ajatustyötä ratkaista. Edelleenkin jos tätä joskus pelaan niin se on alkuperäinen. Pelioppaissa pelilehdissä oli syystä oma viehätyksensä myös siihen aikaan. Jumissa? Lehti auki. Okei näin vastaukset sai valmiina, mutta ainakaan peli ei pitänyt pelaajaa idioottina ja halutessaan sai ajatella itse.