Zombeja viipaloivat miekkatytöt palaavat PS4-pelin muodossa / Uutiset / pelaaja.fi

Zombeja viipaloivat miekkatytöt palaavat PS4-pelin muodossa

15.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Zombeista ja niitä leikelevistä tyttösistään tunnettu OneChanbara-pelisarja on saamassa uuden osan. Tuoreimman Famitsu-lehden numeron mukaan uusi peli tullaan ainakin Japanin suunnalla tuntemaan kuta kuinkin nimellä OneChanbara Z2: Chaos, kun se julkaistaan maassa PlayStation 4:lle lokakuussa.

Famitsu-lehden lupausten mukaan uusin OneChanbara on tarjoamassa PlayStation 4:llä 60 ruudun sekuntivauhdilla pyörivää toimintaa 1080p-resoluutiolla. Zombien viipalointi hoituu tällä erää myös neljällä hahmolla, joita voi sekä vaihdella kesken taistelujen että myös hyödyntää lisäksi yhdessä uuden erikoisiskun muodossa.

DualShock 4:n kosketuslevyäkin käytetään hyödyksi muutamissa iskuissa.

Toistaiseksi ei ole vielä tiedossa, tullaanko OneChanbara Z2: Chaosta koskaan näkemään lännessä. Viimeisin Eurooppaan asti saatu sarjan peli oli vuonna 2009 Wiille julkaistu OneChanbara: Bikini Zombie Slayers, jota ennen zombisivaltelua on voitu harrasta myös aina PlayStation 2:lla ja Xbox 360:lläkin. Euroopassa sarja on tunnettu myös nimillä Zombie Hunters ja Zombie Zone.

Uutiskuva on pelistä Onechanbara Z: Kagura.

Lähde: Siliconera, Gematsu, Zaregoto

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olisi kyllä kiva saada peli myös tänne. Toivottavasti nyt eivät kehittäjät ala turhaan änkeä niitä toimintoja siihen kosketuslevyyn. Niinkun mun Blue Estate videollakin sanoin niin sitä ei ole kovin hauska vedellä pelaamisen yhteydessä Johonkin kartan markkereiden asetteluun se on ihan jees, mutta nopeatempoisen pelin keskellä sen harominen ei niinkään.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Jotenki härskin näköinen ala-osasto tuolla tytöllä. Ei kai tällaista tekstiä sensuroida.