Zombidraamaa ja koskettavaa sotaseikkailua – tässä ovat lokakuiset Games with Gold -lahjapelit / Uutiset / pelaaja.fi

Zombidraamaa ja koskettavaa sotaseikkailua – tässä ovat lokakuiset Games with Gold -lahjapelit

24.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Lokakuun lähestyessä kovaa vauhtia on Microsoft vahvistanut seuraavat Games with Gold -ohjelmaan kuuluvat lahjapelit.

Heti lokakuun alkaessa Xbox Liven kultajäsenet voivat ladata itselleen veloituksetta  Valiant Hearts: The Great Warin Xbox Onelle ja Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin Xbox 360:lle. Peleistä Valiant Hearts on ladattavissa koko lokakuun ajan, kun taas Ground Zeroesiin on mahdollista päästä käsiksi aina lokakuun 15. päivään asti.

16. lokakuuta tarjolle tuodaan myös vielä The Walking Dead -seikkailupelin ensimmäinen tuotantokausi sekä Xbox Onelle että Xbox 360:lle. Xbox Onelle tuotantokausi on ladattavissa aina marraskuun puoliväliin asti, kun vuorostaan Xbox 360:llä se on tarjolla aina lokakuun loppuun asti.

Vielä kirjoitushetkellä Games with Goldin kautta Xbox Liven kultajäsenille tarjotaan ilman lisäveloituksia niin sekä The Deer Godia että Tomb Raider: Definitive Editionia Xbox Onelle että myös Crysis 3:a Xbox 360:lle.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joo, voisi käydä nuo aiemmat lataamassa vielä kun ehtii ja muistaa. Tulevan kuun tarjonta onkin jo pelattu aikoja sitten ja sen lisäksi siitä on jo ainakin puolet saatu PS+:nkin kautta. Tosin jo sitä ennen nuo kaikki on tullut ostettua alennuksista X360:lle.

Alkaa olemaan aika paljon päällekkäisyyttä näissä GwG:ssa ja PS+:ssa mutta eipä tuo haittaa kun ainakin kahden kuun verran on pelaamatonta kamaa X360:llä ja PS4:llakin vain Grow Home testattu uusimmasta satsista, jonka lisäksi tullut ainakin 3 peliä ostettua alennuksista. Viimeisimpänä lähti Tembo -50% alennuksella.

Vaan eipä tässä ehdi pelata kuin MGS V.

PS. Games with Gold näköjään heitti nyt vähän pienempää kamaa kun aiemmin oli ns. "kunnon" pelejä tyrkyllä useamman kuukauden ajan.

Nostoja