Zombiemäiskettä vankilasaarella – uusi Resident Evil -elokuva julkaistaan tulevana kesänä / Uutiset / pelaaja.fi

Zombiemäiskettä vankilasaarella – uusi Resident Evil -elokuva julkaistaan tulevana kesänä

8.02.2023 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
2
Zombiemäiskettä vankilasaarella – uusi Resident Evil -elokuva julkaistaan tulevana kesänä

Resident Evil -franchise laajenee jälleen. Ensi kesänä julkaisuun saapuu nimittäin uusi animaatioelokuva, Resident Evil: Death Island. Elokuva on jatkoa vuoden 2017 Resident Evil: Vendettalle.

Alkuperäisistä videopeleistä tutut kasvot Chris Redfield, Leon S. Kennedy ja Jill Valentine joutuvat uuteen vaaralliseen selviytymistaistoon. Tällä kertaa he löytävät itsensä San Franciscosta ja Alcatrazin vankilasaarelta, jotka ovat elävien kuolleiden vallassa.

Elokuvan ohjauksesta vastaa Eiichiro Hasumi (Resident Evil: Infinite Darkness, animoitu Netflix-minisarja) ja sen on käsikirjoittanut Makoto Fukami (Resident Evil: Vendetta). Tekijätiimi on siis päässyt tutustumaan zombiemaailman tarinoihin jo myös aiempien työprojektiensa parissa.

Resident Evil: Death Island on suositun kauhufranchisen neljäs animoitu elokuva. Resident Evil:Vendettan lisäksi päivänvalon ovat aiemmin nähneet myös Resident Evil: Degeneration (2008) ja Resident Evil: Damnation (2012).

Tulevan uutuuselokuvan tarkka julkaisuajankohta ja -alusta eivät ole vielä tiedossa, mutta Death Islandin on määrä saapua katseltavaksi kesän 2023 aikana.

Alla ensimmäinen teasertraileri.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Edellisestä Netflix sarjastakin tykkäsin, vaikkei varmasti ollutkaan fanien makuun, niin hyvillä mielin odottelen tätäkin.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Nämä ei oikein nappaa ollenkaan. Sitä yhtä ja samaa zombimäiskettä kroohh...