Kasvien ja epäkuolleiden yhteenotto siirtyy tulevaisuuden ongelmaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Kasvien ja epäkuolleiden yhteenotto siirtyy tulevaisuuden ongelmaksi

26.03.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Plants vs. Zombies 2: It's About Time on saamassa ensimmäisen suuremman laajennuksensa tällä viikolla. Ainakin Applen laitteilla peliin voi torstaina imuttaa päivityksenä Far Futureksi kutsutun uuden sisältöpaketin, joka vie kasvien ja epäkuolleiden sodan tulevaisuuteen.

Laajennus lisää peliin kokonaan uuden maailman, jossa myös eteen tupsahtaa kymmenen uutta zombia ja kahdeksan uutta kasvia. Uusia kasveja edustavat muun muassa laserkatseella varustetut pavut sekä vähän joka suuntaan räiskivät tähtihedelmät.

Plants vs. Zombies 2 on ollut iOS-laitteille Suomessa saatavilla viime elokuusta lähtien. Androidille se ilmestyi viiveellä vasta lokakuun tienoilla. Toisin kuin tähän mennessä jo varmasti kahvinkeittimillekin jo julkaistu sarjan ensimmäinen osa, on It's About Time ollut ilmaiseksi pelattava peli.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Viimeinkin. Jo iOS julkaisun aikoihin luki että kohta tulossa tämä future-lisäri. Saisi myös se PC versio tästä kohta tulla, kännyllä tuo toimii ihan hyvin mutta hiirellä paljon mukavampi olisi pelitellä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Zombien JA epäkuolleiden? Eikö Se ole zombien ja kukkien yhteenotto? Sori, jäi vaan ikävästi tuo lause mietityttämään...

Käyttäjän Mävaan kuva
Mävaan

Voisiko joku auttaa??far of the futureosiossa se endless zone.ni lukkiuutuuko siinä kentät jossain vaiheessa?alkaa mennä pojan kanssa usko kun aina tippuu alkuun ja kenttiä on vissii lähemmäs 30?

Nostoja